2777
2789
عنوان

شما حاضرید فرزندخوانده داشته باشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 41650 بازدید | 724 پست

سلام دوستان

من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی هستم و فرصتی برام باقی نمونده 

باید ۱۰۰ تا زوج که در ۵سال اول ازدواجشون هستند، هم زن و هم شوهر پرسشنامه یک ربع عه‌ای رو جواب بدن

ممنون میشم اگر شرایطش رو دارید این رو برای همسرتون هم بفرستید

https://survey.porsline.ir/s/hDS7eXu#?ref=te

اگرم مایل باشید می تونید ایمیلتون رو بذارید تا نتایج براتون ارسال بشه💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تمایل شخصی خودم برای بعد از ازدواج اینه که اگه زندگی نسبتا خوبی داشتیم، این امنیت رو با یک یا دو ...

بدترین اینه ک خودش ندونه چون بهرحال ی روز متوجه نیشه و اک از طرف شما نباشه اسیب خ زیادی میخوره.. من فرزندخوانده دارم ک لینو میگم ب شما 

2805
بدترین اینه ک خودش ندونه چون بهرحال ی روز متوجه نیشه و اک از طرف شما نباشه اسیب خ زیادی میخوره.. من ...

شما قطعا مشاوره زیاد رفتید و اطلاعات خوبی داربد. توصیه تخصصی برای این مورد چیه؟ فرض کنید بچه‌ای از نوزادی به فرزند خواندگی گرفته شده باشه، توصیه مشاور اینه که والدین بهش بگن که فرزندخوندست؟ اگه آره در چه سنی؟

یک عدد مشهدی هستم!      «امیدوارم بتونم به اندازه خودم تاثیر مثبتی بذارم بر دیدگاه افراد، نسبت به کاربران آقا.» -- مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!