2777
2789
عنوان

شما حاضرید فرزندخوانده داشته باشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 41650 بازدید | 724 پست

اره من صد در صد میارم.....من نمیتونم تحمل کنم یه بچه وقتی ناراحت میشه یا گریه میکنه کسی نباشه بغلش کنه....

من خیلی خیلی بچه دوست دارم....میخوام توی همین مجردی بچه بیارم اگه خدا بخواد

مادر کودکان کار و بی بضاعت..........پروردگارا،،،از جفای دوستان... از ظلم ستمگران..، از ستم خطاکارن..،از تحقیر ظالمان ..از هیاهوی حاکمان..از حیله های بدکاران ،.و از نقشه های خیانتکاران،به تو پناه آوردم.... از ابلیس که وسوسه هایش همچون تیری در تاریکی قلب مرا نشانه رفته و همچون گرگی گرسنه در هر زمان و هر مکان،، به دنبال طعمه اش می آید،، به تو پناه آوردم ........ به تو پناه آوردم..حال آنکه تو بهترین پناه بندگانت هستی........پس مرا یاری ده که تو بهترین یاوری و بر هر چیز توانایی............

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قطعا دوست دارم .. و یک روز اینکارو‌میکنم‌و نه فقط یک بچه بلکه هزاران بچه رو ب فرزندی قبول میکنم 

عاشق زندگیمم عاشق دخترامم عاشق همسرمم بابت این نعمت هام هرروز و هرروز شکر گذار خداوند مهربانم هستم خدایا شکرت خدایاشکرت خدایا شکرت  😍...     آقایون لطفا درخواست دوستی ندهید🙏
خیالبافی بود  چون مسولیتش خیلی سنگین هست

مطمئن باشید که هرچه را بخواهید میتونید داشته باشید کافیست واقعا بخواهید 

عاشق زندگیمم عاشق دخترامم عاشق همسرمم بابت این نعمت هام هرروز و هرروز شکر گذار خداوند مهربانم هستم خدایا شکرت خدایاشکرت خدایا شکرت  😍...     آقایون لطفا درخواست دوستی ندهید🙏

ما هم برای فرزندخواندگی اقدام کردیم و در مرحله برگزاری کمیته هستیم که خوان آخر فرزندخواندگی هست، در ضمن، نیازی نیست که مالی یا ملکی به نام بزنید.. در محضر وصیت‌نامه تنظیم میشه که یک سوم اموال پس از فوت والدین به فرزندتان برسه... این موضوع هم به این دلیل هست که این فرزند به دلیل اینکه خونی نیست و ارث نمیبرن این عمل به عنوان پشتوانه برای بچه محسوب میشود و همچنین باید فرزند را بیمه عمر کنید.

در ضمن فرزندپذیری، روشی دیگر از فرزندآوری هست...

قطعا بله چرا که نه ؟ میدونی من میگم چرا باید این همه به خودم زحمت بدم و یه بچه به دنیا بیارم اونم ت ...

عزیزم اصطلاح «یتیم‌خونه» بار منفی بسیار زیادی داره و بهتره از کلمه دیگری استفاده شه مثل «موسسه یا بهزیستی»

خیلی سخته ، من بارها بهش فکر کردم ولی هیچوقت آخرش نتوستم با خودم کنار بیام برای اینکار - به نظرم شاید اگر فرهنگ سازی میشد قیولش برای مردم راحتتر بود

دست دارم از دید متفاوت به مسائل نگاه کنم ...

فرزند خونده داشتن راحتتر از فرزند خود طرفه 

چون وابستگی خونی وجود نداره و محبت کردن بهشون حس خوبی میده فرزند خود طرف فقط حس مسیولیت داره نه لذت 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

با سلام و عرض ادب 

برای مشاوره در زمینه شیردهی با شماره 09129057562 یل  02188891169 و 02188891170 انجمن  علمی ترویج  تغذیه با شیرمادر ایران تماس بگیرید.

در ضمن مادرانی که فرزندخوانده  دارند یا از طریق رحم اجاره ای صاحب فرزند شده اند برای اینکه خودشان به شیرخوارشان شیر بدهند با این مرکز تماس بگیرند.

برای اجاره و کرایه شیردوش در تهران و حومه با شماره ۰۹۱۲۹۰۵۷۵۶۲ تماس بگیرید 

مارک شیردوش ها اسپکترا می باشد. 

من ۱۰ ساله ازدواج‌کردم و شوهرم مشکل اسپرم داره بچه دار نمیشیم و الان بین دوراهی بزرگی گیر کردم اینکه ...

سلام.من هم شرایط شما رو داشتم و بین این دوراهی بودم

اگر تحمل کنایه هاو حرف و حدیث ها رو داری حتما بچه ای رو به فرزندی قبول کن اما اگر تحملت کمه پیگیر جنین اهدایی شو

مرد که خوب باشد، زن بی شک بهترین میشود؛ باور کنید! مرد زن را میسازد. پشت هر مرد موفقی، زنی است که خیالش از مردانگی مردش...جمع است....
2810