2777
2789
عنوان

شما حاضرید فرزندخوانده داشته باشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 41650 بازدید | 724 پست
من مجردم  خیلی اهل ازدواج نیستم و دوست دارم یه بچه رو در آینده به فرزند خوندگی بگیرم

ما که متأهل بودیم دستمون به جایی بند نشد تلاش بیهوده نکن

بهزیستی برای اینکه صدای مردم درنیاد مراحل اداری رو انجآم میده اما آخرش میگن نمیشه

من تقریبا فقط دو میلیون هزینه کردم برای کلاسا و مشاوره ها حالا بقیه ش بماند وقت و برنامه های دیگه ای که برای زندگی داشتیم هم کلا بهم ریخت حدود یکسال درگیر بودیم 

پول مهم نیست اگر این پولا برای بچه های بهزیستی خرج میشد چند برابرشو میدادم از این ناراحتم که مردم رو امیدوار میکنن بعدش از بلندی پرتشون میکنن پایین.

مرد که خوب باشد، زن بی شک بهترین میشود؛ باور کنید! مرد زن را میسازد. پشت هر مرد موفقی، زنی است که خیالش از مردانگی مردش...جمع است....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من و دوست پسرم داریم ازدواج میکنیم و متفق القول ایم در به فرزندی پذیرفتن دو کودک. بله من خیلی اهمیت ...

شما ودوستتون یکیتون باید نابارور باشید و از پزشک قانونی نامه ببرید تا بتونید اقدامی بکنید

انقدر زیادن اونایی که توانایی بچه دار شدن ندارن اما بخاطر کمبود بچه بهشون بچه ندادن

اما من با اینکه خودم متقاضی بودم خداروشکرمیکنم که بچه های سرراهی تعدادشون کم شده حتی اگر قرار باشه تا آخر عمر حسرت مادربودن رو داشته باشم

مرد که خوب باشد، زن بی شک بهترین میشود؛ باور کنید! مرد زن را میسازد. پشت هر مرد موفقی، زنی است که خیالش از مردانگی مردش...جمع است....

فرزند خوندگی خوبه ولی همه ی ما ادما میریم بچه های توپل و خوشگل و برمیداریم و بچه هایی ک قیافه ندارن رو اصلا بهشون توجه نمی کنیم

گاهی باهزار دعا و التماس نمیشود ... گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود .... گاهی نخوانده قرعه به نام تو میشود ...

من ايران زندگي نميكنم يك دختر دارم هفت سالشه عاشق يك خواهره منم ديگه باردار نميشم يائسه شدم دلم ميخواد فرزند دختري رو بيارم اما راهشو نميدونم دلم ميخواد بچه پدر و مادري نداشته باشه همسرم وضع مالي خوبي داره ميتونيم خوب و با امكانات بزرگش كنيم براش پاس اروپايي بگيريم امكان تحصيل در اروپا و زندگي خوب رو براش فراهم كنيم كسي اگر شرايط قانونيشو ميدونه بهمون بگه 

آدرس جدید بهشت:فضای یک وجبی بین بازوان دخترم!!!

بله، یه دختر دوست داشتم از پرورشگاه بگیرم اما چون دوتا بچه دارم بهم نمیدادن و گفتن فقط میتونم بچه های بدسرپرست یا معلول رو قبول کنم که خب شرایطش سخت بود برام 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

خیلی دوست دارم ولی شرایطش رو ندارم

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
2810