2777
2789
عنوان

شما حاضرید فرزندخوانده داشته باشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 41650 بازدید | 724 پست
چه حرفایی آدم میشنوه واقعا!!! اون بچه که حالا بقول شما از رابطه نامشروع به دنیا اومده خودش مقصر بود ...

و (به خاطر بياور) زماني را كه پروردگارت از پشت و صلب فرزندان آدم ذريه آنها را برگرفت و آنها را گواه بر خويشتن ساخت وفرمود آيا من پروردگار شما نيستم . گفتند آري گواهي ميدهيم . ({نين كرد مبادا) روز رستاخيز بگوييد ما از اين غافل بوديم .(و از پيمان فطري توحيد بي خبر مانديم) سوره اعراف آيه 172

پروردگارا ما را دوبار ميراندى و دو بار زنده كردى       سوره غافر آيه 11

. اين دو آيه قرآن نشون ميده قبل از به دنيا اومدن ما اتفاقاتي افتاده كه خيلي از ما به ياد نمياريم . شايد اينكه بعضي از بچه ها نامشروع به دنيا ميان به خاطر عملكرد بد اون ها در اون عالم بوده . عالمي معروف به عالم ذر . خدا عدالت داره و نبايد و حق نداريم و عددي نيستيم كه بخواهيم در عدالت خدا شك كنيم . شايد براي بعضي سوال باشه كه مثلا اوني كه دو جنسه به دنيا مياد چه تقصيري داشته . هيچ كس نميتونه عدالت خدا رو زيره سوال ببره . ما با عقل ناقص بشري نميتونيم حكمت كارهاي خدا رو درك كنيم . ما انسان ها كه خيلي وقتا يادمون نمياد ديشب چي خورديم .

و (به خاطر بياور) زماني را كه پروردگارت از پشت و صلب فرزندان آدم ذريه آنها را برگرفت و آنها را ...

شما که معتقدی خدا و قرآن و اماما همشون تاکید دارن کسی رو قضاوت نکنیم، درسته؟

من علمم در این حد نیست که بخوام آیات قران رو تحلیل کنم ولی همین چیزای ساده رو میدونم که نباید کسی رو قضاوت کنم ای بسا اگه خودمون تو همون شرایط میبودیم خیلی بدتر میشدیم واین بحث حلال و حروم این مدلی تو دین اسلام اینجوریه پس بقیه دین ها چی؟ یعنی بیشتر آدمای دنیا حرومزاده هستن؟ من پدرو مادریو میشناسم که از خوبی و ایمان زبانزد همه هستن اما بچه ای دارن که خدا نصیب هیچکسی نکنه چون سر یه سری مسایل به تربیتش نتونستن خوب برسن، این چیزا فقط به تربیت خانوادگی برمیگرده اینکه چجوری بچه رو آموزش بدن وگرنه همون شخصی که کارتن خواب و معتاده اگه یه خانواده ی خوب و حمایتشون رو داشته باشه مسلما به اینجا نمیرسه

کسی ام که دو جنسه هست هیچ گناهی مرتکب نشده مثل یه انسان عادی ام قابل احترامه اونم مثل یجور بیماری میمونه خیلی چیز عجیبی نیست

حالا مثلا شما فکر میکنی تو یه دنیایی که خودش نمیدونه کی بوده گناهی کرده الان داره تاوانشو پس میده؟ من اگه گناهی کرده باشم خودم خبر دارم هرچی ام خودمو بزنم اون راه سر خودمو نمیتونم کلاه بذارم که، خدا بخاطر همون منو مجازات میکنه نه بخاطر کاری که خودمم ازش خبر ندارم

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما که معتقدی خدا و قرآن و اماما همشون تاکید دارن کسی رو قضاوت نکنیم، درسته؟ من علمم در این حد نیست ...

انتفاقا خيلي نامشروع تو غرب زياد شده .براي همينه كه الان تمام دنيا رو فساد و بدبختي و جنگ گرفته . حدود 10 سال پيش بود كه يه آماري از فرانسه دادن كه هفتاد درصد بچه هاشون نا مشروع بودن . الان حتما بيشتر هم شده . اينا رو كه ديگه من نگفتم . بعدشم يكي دوست داره همسرش حجاب داشته باشه يكي هم براش مهم نيست . اينم مثل همونه . يكي نظرش اينه و براش اهميت داره يكي هم براش مهم نيست . اوني كه براش مهمه هيچوقت نمياد اون يكي رو مجبور كنه كه بايد تو هم عقيده منو داشته باشي . اينا فقط مشورته . پدر و مادر به صورت ژنتيك خوبي ها و بدي هاشونو به بچه منتقل ميكنن . اين حقيقتيه كه همه مون قبولش داريم . ولي مطمئن باش هر بچه اي خواهانه خودشو داره . نميشه از كاره خدا سر در آورد . خانم به خدا قسم يه چيزايي دارم تو اين روزگار ميبينم كه بچه هاي يازده دوازده ساله حلال زاده جنايت هايي ميكنن كه اصلا روم نميشه بگم . فقط اينو بگم زمان قديم به ما ميگفتن روزگاري آخر زمانه كه بچه ها هم زنا كار باشن .  ديگه بيشتر نميگم خودتون حدث بزن. وقتي يه تبلت ميديم دسته بچه كه صداش در نياد و از تربيت و وقت گذاشتن شونه خالي كنيم ميشه اين . حقيقت اينه كه الان تربيت بچه هاي خودمون هم خيلي خيلي سخته . شما ميگيد با تربيت درستشون ميكنيم ولي خيلي خيلي سخته . وگرنه كار نشد نداره . من كه خودم نميتونم اين كارو انجام بدم و چنين تربيتي كنم . ولي من يه اشتباهي كه كردم اين بود كه نوشتم حرومزاده به جاي اينكه مودبانه تر بنويسم نا مشروع . همين باعث دلخوري شما شد حق هم داري منم اشتباه خودمو قبول دارم . اين حرفا مشورت هاييه كه براي اوني كه ميخاد بره بچه تحويل بگيره شايد  به درده بعضي هاشون بخوره . بعضي هام نه . و گرنه مطمئن باش بعد از اينكه اون بچه وارد خانواده جديدش بشه كسي درباره گذشته اون چيزي نميدونه كه بخاد به روش بياره يا قضاوتش كنه . مگر اينكه والدين جديدش همه جا جار بزنن بگن . كه اونا هم همچين كاري نميكنن . اون بچه ها بيرون از اين تاپيك هيچ موقع قضاوت نخواند شد . منم يه احتمال رو با اون آيه ها مطرح كردم و گرنه يقين به چيزي ندارم . تاكيد هم كردم شايد اين جوري باشه . فقط به عدالت خدا كاملا يقين دارم .

انتفاقا خيلي نامشروع تو غرب زياد شده .براي همينه كه الان تمام دنيا رو فساد و بدبختي و جنگ گرفته . حد ...

باور کن ایرانم همچین وضع خوبی نداره منتها هنوز صداش خوب درنیومده

شما درست میگی عزیزم تربیت بچه ها اونم تو شرایط الان که همه چی راحت در دسترسشون هست کار خیلی سختیه من خودم فعلا موفق نشدم بچه دار بشم ولی اگه یه روزی بچه داشته باشم تمام سعیمو برای تربیتش میکنم

من ازین ناراحت شدم که شما گفتی بچه ای که از راه نامشروع به دنیا اومده بچه ی خوبی نخواهد شد یا کسی که مشکل داره حتما یه گناهی مرتکب شده ولی اینجوری نیست اینا همش کار و حکمت خداست یعنی ما حق نداریم کسی رو بخاطر چیزی که خودش تو بوجود اومدنش نقشی نداشته سرزنش کنیم

من خودم شدیدا از قضاوت کردن دیگران مخصوصا تو اینجور موارد میترسم چون برای خدا کاری نداره که در صدم ثانیه خیلی از اون بدتر به سرم بیاره

در مورد بچه آوردن از پرورشگاهم من واقعا برام مهم نیست چجوری به دنیا اومده فقط ازین میترسم که بزرگش کنم بعدها پدرومادرش بیان بگیرنش وگرنه همه ی نوزادای دنیا مثل فرشته پاک هستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اين كار رو قانوني بري جلو اگر بعدا تمام قبيله ش هم بيان نميتونن پسش بگيرن .يه بار داشتم يواشكي به حرف چند تا از اين بچه هاي يازده دوازده ساله تو خيابون گوش ميدادم اينا هم حدود پنج تا بچه بودن . داشتن قرار ميزاشتن با همديگه پول بزارن برن يه دختره خرابو بيارن ببرن خونه ي يكي از اين بچه ها . همه ش ميگفتن فقط فردا كسي خونه نيست بايد سريع اين پولو تا دو سه ساعت ديگه جور كنيم . وقتي نگاه چهره هاي كودكانه اينا كردم داشتم شاخ در مياوردم . خيلي ريختم به هم . اصلا باور نميكردم . فكر ميكردم دارم خواب ميبينم .حالا بزار اينا يه كم بزرگ تر بشن اونموقع متوجه حرف هاي من ميشي . اون موقع عمق فاجعه مشخص ميشه . اي كاش صد سال اين اينترنت تو ايران نميومد . اي كاش اين وسايل مدرن وجود نداشت . همه ش هم به خاطر اينه كه جامعه تحريك كننده شده . حتي براي بچه ها . باورت نميشه اگر بگم دختر شش ساله عاشق داداشم شده . اينا كه من ديدم تا چند سال ديگه تبديل به بد فاجعه اي ميشن

اين كار رو قانوني بري جلو اگر بعدا تمام قبيله ش هم بيان نميتونن پسش بگيرن .يه بار داشتم يواشكي به حر ...

نمیتونن بگیرن ولی به هرحال اذیت کنندست😕😕😕

منم قبول دارم شرایط الان خیلی بد و سخت شده بحث من چیز دیگه ای بود، خیلیا هستن کاملا حلال زاده و مشروع به دنیا اومدن ولی خب آینده ی درستی نداشتن که اونم هم خانواده هم جامعه در بوجود اومدن این مشکلات اخلاقی تاثیر داشتن

من میگم نوع به دنیا اومدن یه چیزه بحث چجوری بزرگ شدن یه چیز دیگه

خدا کمک هممون کنه عاقبت بخیر بشیم ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیتونن بگیرن ولی به هرحال اذیت کنندست😕😕😕 منم قبول دارم شرایط الان خیلی بد و سخت شده بحث من چیز ...

الكي الكي داشت دعوامون ميشد ها اولش .ببخشيد .خيلي بدم مياد اگر باعث اعصاب خوردي و ناراحتي كسي بشم . ولي واقعا به قول دختر عموم ما با عقل بشري چه جور ميخاهيم از حكمت عظيم خدا سر در بياريم . در كل تا صبح هم بحث كنيم هيچ نتيجه مشخصي نداره اين بحث ها . مثلا همه ميگيم خدا عدالت داره . ولي تو تورات نوشته اگر يه پدر فلان گناه رو مثلا مرتكب بشه خدا تا چندين نسل نوه و نتيجه ها و نديده هاشم تنبيه ميكنه . واقعا نميشه فهميد . ما الان تو حالي كه هستيم منطق يه تعريف مشخصي داره . وقتي مثلا تو حالت خواب باشيم اين منطق خيلي هم بي منطقي حساب ميشه . اصلا نميشه گفت حتي منطق چيه كه آدم بخاد منطقي بحث كنه . ولي از اينكه پايه اي براي بحث واقعا لذت بردم . اين روزا كسي زياد حوصله بحث نداره . به نظر من اگر تو بحث توهين نباشه خيلي خوبه . ولي يكسره بايد بنويسيم دسته آدم درد ميگيره . من با كامپيوتر ميام تو سايت همه ش بايد تايپ كنم . چقدر روزا و ساعت ها تند و با سرعت ميگذره . من اينجوري شدم يا شما هم احساس ميكني زمان خيلي تند ميگذره . هفته ها چه زود ميگذرن

الكي الكي داشت دعوامون ميشد ها اولش .ببخشيد .خيلي بدم مياد اگر باعث اعصاب خوردي و ناراحتي كسي بشم . ...

دقیقا همینه عزیزم،اینقدر حقایق زیادی تو دنیا هست و ماورای این دنیا که ماها ازش بیخبریم، من همیشه میگم همین که سعی کنی انسان خوبی باشی هم برای خودت هم دیگران خودش خیلی خوبه، خدا همینو از بندش میخواد

تازه من الان خیلی سر حال نیستم آخه جنین انتقال دادم امروز روز دوازدهم هستم، برای من دیر میگذره😅😅😅 کل عمرم زود میگذره ها این دو هفته ی بعداز انتقال شدیدا دیر میگذره😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا همینه عزیزم،اینقدر حقایق زیادی تو دنیا هست و ماورای این دنیا که ماها ازش بیخبریم، من همیشه میگ ...

اصلا ذره اي استرس نداشته باش . استرس به خاطر فكر و خيال و شك هائيه كه به خودت تلقين ميكني .تو انجيل نوشته بود وقتي يه بيمار براي شفا گرفتن ميومد پيش حضرت مسيح ايشون به اون بيمار ميگفت اگر مطمئن هستي و يقين داشته باشي ميتوني شفا بگيري . در غير اين صورت شفا نميگيري . به نظر من اين خوده اون افراد بودن كه با يقين و باور شفا ميگرفتن . حضرت مسيح فقط به اون ها مي قبولاند كه به اين يقين و باور برسن . الان هم قانون جذب همينو ميگه . هر چيزي رو كه باور كني همون ميشه . اگر بخاي همه ش بگي يعني ميشه يعني جواب ميده اين كارها اون موقع بر عكسه قانونه جذب عمل كردي . از الان با خيال راحت بدون كه همه چي حل شده . تو الان ديگه فقط بايد با اطمينان منتظر روزهاي بهتر باشي . ذره اي استرس نداشته باش . هر چي فكر كني همون ميشه . به اين يقين برسون خودتو . هيچ كاري هم نداره . از بس كه ساده س فكر ميكنيم سخته . خيلي خيلي ساده س . اصلا ديگه نگو سر حال نيستم . خيلي هم سر حالي . دو ساعته داري با من كل كل ميكني . از همه اين جمع هم سر حال تري . از الان فقط به فكر اسم بچه و لباساش و سيسموني و اين چيزا باش . با يقين كامل .

اصلا ذره اي استرس نداشته باش . استرس به خاطر فكر و خيال و شك هائيه كه به خودت تلقين ميكني .تو انجيل ...

آره خب ولی اینقدر مسیر سختیه ناخوداگاه استرس میاد سراغت

من الان بار سوممه، بار اول خیلی مطمئن بودم دکترم گفت همه چی خوبه وضعیت رحمت،جنینات، منم خیالم راحت بود گفتم حتما نتیجه میگیرم اما نشد، الان چشمم ترسیده دیگه واقعا نمیتونم بهش فکر نکنم ولی اولو آخر هر چی خواست خدا باشه همون میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره خب ولی اینقدر مسیر سختیه ناخوداگاه استرس میاد سراغت من الان بار سوممه، بار اول خیلی مطمئن بودم ...

تا سه نشه بازي نشه . دو سال مريض بودم هر دكتري كه فكرشو كني رفتم . ايراني آلماني . دارو گياهي . هر نذري بگي كردم هر زيارتگاهي بود رفتم و متوسل شدم . نشد كه نشد . يه بار غروب كه شد بعد اذان  يه حديث از امام جعفر صادق تو تلوزيون گفت كه امام صادق گفته خدا آدمو با خيلي چيزا آزمايش ميكنه . با فقر و ثرت با اولاد با جنگ با بيماري . اگر بيماري براي امتحانه شما باشه و خدا ببينه بنده ش سراغ هر كسي ميره نميزاره بنده خوب شه حتي ما اهل بيت هم اگر خدا نخاد نميتونيم كاري كنيم . زماني كه فقط سراغ خدا بريد شفا ميگيريد . اونجا بود كه من به خودم اومدم گفتم هر كاري كردم ولي يك بار نشد همه رو بزارم كنار فقط و فقط از خدا بخام .همون موقع نمازمو خوندم دختر عموم زنگ زد كه ميخام برم دكتر آمپولمو بزنم تو هم بيا تنها نباشم . رفتم اونجا دختر عموم گفت تو كه همه جا دكتر رفتي بيا پيشه اينم برو . من اصلا قصد دكتر اومدن نداشتم . ولي به اصرار رفتم ويزيت شدم و با همون نسخه اول خوب شدم . جالب اينجاس كه دارو هايي كه داده بود دكتر هاي قبلي هم داده بودن ولي اين بار مثل معجزه خوبم كرد . تا حالا فقط از خدا خاستي ؟ بدون واسطه ؟ مستقيم رو در رو با خدا .نماز شب بخون  فقط قنوتش سخته . بدون قنوت هم ولي صحيحه . منم نميخونم قنوت .بعد برو دكتر فقط هم بگو دكتر وسيله ي خداس . دكتر به تنهايي هيچ كاره س . اونوقت معجزه رو ميبيني  .فقط خدا

عزیزم کدوم شهرین؟ گفتن میدن بهتون؟ من تو ساری هستم یه بچه دارم گفتن فقط به بی بچه ها میدیم

من سهریار م    شاید شرایط شما فرق میکنه   مثلا من پسرم ازداوج کرده  و فقط دخترم  تو خونه س

آدم ها آمده اند که روزی بروند پس خاطره خوبی از خودت به جا بگذار
2810