2777
2789
عنوان

شما حاضرید فرزندخوانده داشته باشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 41650 بازدید | 724 پست

سلام بله حتما . من بچه دارم اما دوست دارم فرزند خوانده هم بیارم که متاسفانه طی مذاکرات زیاد ،  همسر جان موافق نبودن . 

متاسفانه این سنت خوب و خدا پسند توی ایران با محدودیت های فکری مواجه هست . مثلا اینکه پدر و مادرش رو باید بشناسیم و خوب باشن!! والله زید ، فرزند خوانده ی پیامبر ، پدرش مسلمون نبود! یا اینکه باید خیلی کامل باشیم و حتی سر بچه داد هم نزنیم ! چرا باید یک کار رو اونقدر سخت کنیم که نشدنی بشه ؟ ما انسانیم و به عنوان مادر یا مادر خوانده گاهی عصبانی میشیم و یا حتی لازمه که برای تربیت فرزند یا فرزند خوانده مون ، بچه رو دعوا هم بکنیم . گرچه باید تمام حوانب رو در نظر گرفت و بعد برای این کار اقدام کرد .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا عقیده دارم اگه روزی ازدواج کردم به جا اینکه خودم حامله بشم یه بچه از پرورشگاه بیارم براش یه زندگی عالی بسازم چون هم ثوابش بیشتره هم که وقتی کلی بچه بی سرپرست هست که نیاز به مادر پدر دارن چرا من وقتی میتونم مادر یه بچه معصوم بی پدر و مادر باشم قبول نکنم!!!!! 

شاید بیشتر بچه خودم دوسش داشته باشم مگه مادر بودن فقط به 9 ماه درد کشیدنه شاید خیلیا اون 9 ماها درد نکشن ولی بهترین کارارا با کم ترین امکانات برا فرزندشون بکنن❤️❤️❤️

من الان مجردم و سنم کمه ولی اگه ازدواج کنم حتما این کارا میکنم ❤️❤️❤️❤️

اگر در حلال زاده بودنش يقين داشته باشم از خدامم هست . ولي اگر شك داشته باشم ميترسم بزرگ شه يه دفعه يه جنايت كار بشه سره خودمم ببره . اگر تنها باشم و حلالزاده شو پيدا نكنم اون موقع حاضرم گربه بيارم بزرگ كنم و مرغ مينا و طوطي و كلا حيوون خونگي رو ترجيح ميدم . چند وقت پيش تو يه سايت ميخوندم تو همين ايران يه آقايي به پسره 11 ساله ي خودش تجاوز كرده بود . خب اينا همون حرومزاده هان ديگه . وگرنه آدمه سالم كه اونجوري نميشه

اگر در حلال زاده بودنش يقين داشته باشم از خدامم هست . ولي اگر شك داشته باشم ميترسم بزرگ شه يه دفعه ي ...

دقیقا این بحث حلال زادگی خیلی مهمه اگه حلال زاده باشن که به نظرم مخصوصا برای خانواده هایی که مشکل فرزندآوری دارن، هر دو طرف به اون یکی شادی میده ولی اگه حلال زاده نباشه نه واقعا هر روز یه داستانیه

دوستم میگفت یه بار صحبتش بوده اونم اینطوری گفته که چه فرقی میکنه و بچه بی گناهه و اینا بعد شبش خواب دیده بچه های حلال زاده همه تمیز و پاک بودن ولی حروم زاده ها همه خیلی وحشتناک😨

گرچه نمیشه اونقدرا به خواب اعتنا کرد ولی با توجه به ویژگیهای حروم زاده ها تو متونمون، واقعا نمیشه بی گدار به آب زد...

اگر در حلال زاده بودنش يقين داشته باشم از خدامم هست . ولي اگر شك داشته باشم ميترسم بزرگ شه يه دفعه ي ...

به نظرم  تفکر درستی نیست خیلی از خانواده های خوب بودن که بچه های ناخلف داشتن  و بالعکس

آدم ها آمده اند که روزی بروند پس خاطره خوبی از خودت به جا بگذار
من بچه ندارم و فعلا دارم دمان انجام میدم ولی روح بزرگی میخواد و البته مسئولیت سنگین هی با خودم میگم ...

انشالله  که درمانتون جواب میده  همین که  میدونید این کار روح بزرگی میخواد    مشخصه  که  خودتونم روح بزرگی دارید

انشالله  که درمانتون جواب میده  همین که  میدونید این کار روح بزرگی میخواد    ...

نه روحم بزرگ نیست اگر بهم نده فکر نکنم بتونم بیارم و مسئولیتشو قبول کنم خیلی سخته خیلی باید با لطافت برخورد کرد اونا یکبار ضربه خوردن دیگه نمیشه بشکنیشون نمیدونم چی بگم خدا به مام لطف کنه 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين به زودی تیکر بارداری نصب میشود      5ساله منتظرم      4دوره آمپول hmg زدم باردار نشدم بعد از رفتن به مرکز ناباروری و عکس رنگی و کلی آزمایش متوجه سپتوم پدر مادر دار دارم تا الان نه سقط داشتم و نه باردار شدم بلاخره سپتومم رو جراحی کردن و الان حدود 4 ماه میشه 1بار طبیعی اقدام کردم بعد از عمل نشد و قرار ماه بعد آی وی اف کنم...پنج شنبه 16ام آبان پانکچر شدم و فردا 19ام آبان روز یکشنبه انتقال دارم میدونم میشه و باردار میشم ....نشد این ماه باردار نشدم ولی دست از تلاش بر نمیدارم میخوام مجدد وارد سیکل ای وی اف بشم هنوز 3تا جنین دارمبازم نشد باید خراش اندو بدم و 8میل از سپتومم مونده باید عمل کنم
نه روحم بزرگ نیست اگر بهم نده فکر نکنم بتونم بیارم و مسئولیتشو قبول کنم خیلی سخته خیلی باید با لطافت ...

انشالله  که  بهتون یه خوشگلشو بده   

انشالله  که  بهتون یه خوشگلشو بده  

فدات بشم عزیزم ممنونم 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين به زودی تیکر بارداری نصب میشود      5ساله منتظرم      4دوره آمپول hmg زدم باردار نشدم بعد از رفتن به مرکز ناباروری و عکس رنگی و کلی آزمایش متوجه سپتوم پدر مادر دار دارم تا الان نه سقط داشتم و نه باردار شدم بلاخره سپتومم رو جراحی کردن و الان حدود 4 ماه میشه 1بار طبیعی اقدام کردم بعد از عمل نشد و قرار ماه بعد آی وی اف کنم...پنج شنبه 16ام آبان پانکچر شدم و فردا 19ام آبان روز یکشنبه انتقال دارم میدونم میشه و باردار میشم ....نشد این ماه باردار نشدم ولی دست از تلاش بر نمیدارم میخوام مجدد وارد سیکل ای وی اف بشم هنوز 3تا جنین دارمبازم نشد باید خراش اندو بدم و 8میل از سپتومم مونده باید عمل کنم
به نظرم  تفکر درستی نیست خیلی از خانواده های خوب بودن که بچه های ناخلف داشتن  و بالعکس

منظورم از حرومزاده واقعا اينه كه غر شرعي به دنيا اومدن . مثلا يه زن كارتون خواب با بيست تا معتاد رابطه داشته ويه بچه ي نامشروع به دنيا اومده . ميپيچنش لاي پتو زنگ ميزنن كلانتري اونا هم ميبرنش بهزيستي و بعدش كدوم خانواده بيان اينو به فرزند خوندگي قبول كنن خدا ميدونه . يه بچه هم هست مثلا زلزله اومده همه خانواده مردن يه بچه يك ساله رو زنده از لاي آوار ميارن بيرون . اينم ميبرن بهزيستي يه خانواده بعدا ميان به فرزند خوندگي قبولش ميكنن . انقدر تو اين سايت ها ي حوادث ميخونيم فلاني به بچه خودش تجاوز كرد . به خواهرش تجاوز كرد . فلاني شد داعش سره صد نفرو بريد . خب فرق ميكنه واقعا . البته خدا جاي حق نشسته . مطمئن باش اون حلال زاده نصيبه خانواده با خدا ميشه و اون حروم زاده نصيب يه خانواده اي كه لائيك هستند ميشه . اينا همه بازي روزگاره .تو دين اسلام يه حرومزاده هيچ وقت نميتئنه پيش نماز بشه . نمونه هايي از حرومزاده تو تاريخ بودن مثل ابن مرجانه و معاويه پسر هند جگر خار . صد در صد يه فرقي بين اينا هست . ولي بچه ها هيچ گناهي ندارن . گناهكاره اصلي زن و مرد زناكار هستند

منظورم از حرومزاده واقعا اينه كه غر شرعي به دنيا اومدن . مثلا يه زن كارتون خواب با بيست تا معتاد راب ...

چه حرفایی آدم میشنوه واقعا!!!

اون بچه که حالا بقول شما از رابطه نامشروع به دنیا اومده خودش مقصر بوده مگه؟ عزیزم به تربیته درسته نه به اینکه چه مدلی دنیا اومدی، دیدم چه کشورای اروپایی همشون شدن داعشو جنایتکار!!!!

شما اگه از خدا بترسی هیچوقت این حرفا رو نمیزنی، همون بچه ی به قول شما حرومزاده رو ببر تو یه خانواده ی خوب درست تربیتش کن ببین چه انسانی میشه

حالا اینبارو گفتی دفعه ی بعد مواظب حرف زدنت باش چون زمین گرده ...

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منظورم از حرومزاده واقعا اينه كه غر شرعي به دنيا اومدن . مثلا يه زن كارتون خواب با بيست تا معتاد راب ...

بچه ها  در هر صورت  بی گناه ن   و بخوای حساب کنی  بیشتر جمعیت جهان  طبق سنت ما  حرومزاده  حساب میشن   و آدمای خوبم  توشون زیاده  واز نظر علمی این نظریه  رد میشه   پس زیاد درگیر این چیزا نباشیم بهتره  

2810