2777
2789
عنوان

شما حاضرید فرزندخوانده داشته باشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 41650 بازدید | 724 پست

اگر بچه دار نشم.چرا که نه. به نظرم مادر بودن فقط به نه ماه بارداری نیست.اما اگه بچه دار بشم نه. من سه تا هاپو دارم خیلی هم بهشون وابسته هستم. اما یکیشونو بیشتر از همه دوست دارم جونم به اون یه دونه بنده. میترسم اگه دوتا لچه داشته باشم یکیشونو بیشتر بخوام اونوقت در حق یکی دیگه ظلم میشه. واسه همین چه بچه خودم چه فرزند خوانده فقط یکی باید باشه. شایدم اشتباه میکنم چون طعم مادری رو نچشیدم که بتونم نظر قطعی بدم

اگه بچه دار نمیشدم اره حتما یه فرزند خونده میگرفتم چون بچه ها پاک ترین فرشته ها ی روی زمینن

من حتی اگه شوهرم هم بچه دار نشه اما خودم مشکلی نداشته باشم باهاش میمونم وکسی رابه فرزند خواندگی میگرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر

مخالف پروسه و این کار نیستم. حتی در صورت توان مالی حاضر بودم از نظر مالی ساپورت کنم. ولی اینکه ببرم منزل و مادری کنم براشون خیر

مسئولیت سنگینیه

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!

ما بچه دار نمیشیم 

رفتیم بهزیستی تقاضا بدیم برا بچه

گفتن الان ثبت نام کنید 7 سال دیگ نوبتتون میشه

هیچی دیگ قیدشو زدم

من الان دلم بچه میخواد

اوووووو 7 سال دیگ بچم باید بره اول نه این ک تازه بخوام.......

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم

من چندماهه که مادر شدم.هیچوقت فکر نمیکردم مادرشدن انقدر حس فوق العاده ای باشه.خیلی دوس دارم شرایطشو داشته باشم و بتونم یا سرپرستی بچه بگیرم یا بهتراز اون;بچه ی که پدرمادر نداره بیارم توی بغل خودم بزرگ بشه.چرا وقتی یه شیر ماده میتونه بچه آهو بزرگ کنه ما زنها نتونیم؟؟؟

من که کاملا میتونم و شاید یه روز اینکارو کردم

من بچه ندارم و فعلا دارم دمان انجام میدم ولی روح بزرگی میخواد و البته مسئولیت سنگین هی با خودم میگم اگر نشد میری و یه بچه و به سرپرستی قبول میکنی ولی اصلا دلشو ندارم و نمیتونم انقد روح بزرگی ندارم نمیتونم از پسش بر بیام

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين به زودی تیکر بارداری نصب میشود      5ساله منتظرم      4دوره آمپول hmg زدم باردار نشدم بعد از رفتن به مرکز ناباروری و عکس رنگی و کلی آزمایش متوجه سپتوم پدر مادر دار دارم تا الان نه سقط داشتم و نه باردار شدم بلاخره سپتومم رو جراحی کردن و الان حدود 4 ماه میشه 1بار طبیعی اقدام کردم بعد از عمل نشد و قرار ماه بعد آی وی اف کنم...پنج شنبه 16ام آبان پانکچر شدم و فردا 19ام آبان روز یکشنبه انتقال دارم میدونم میشه و باردار میشم ....نشد این ماه باردار نشدم ولی دست از تلاش بر نمیدارم میخوام مجدد وارد سیکل ای وی اف بشم هنوز 3تا جنین دارمبازم نشد باید خراش اندو بدم و 8میل از سپتومم مونده باید عمل کنم
2810