2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قیمت الانو نمی‌دونم ولی دو سال پیش که من دنبالش بودم به زور با ۲۰۰ و ماهانه ۶-۷ تومن قانع میشدن،حالا یکم بالا یا پایین تر

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
قیمت الانو نمی‌دونم ولی دو سال پیش که من دنبالش بودم به زور با ۲۰۰ و ماهانه ۶-۷ تومن قانع میشدن،حالا ...

مشکل پول نیست ،فقطاز کدوم شهر و اسم دکتر،،،راستی موفقیت آمیز بود

[QUOTE=357903572]اگر خودتون کسی رو نشناسید احتمالا مجبور باشید از طریق واسطه،گیرنده پیدا کنید[/QUOTی ...

من اصفهان میشناسم،دکتر مژگان شرافت خوبن.از دکتر هتاو تهرانی هم خیلی تعریف میکنن.اگرم متخصص مادر و جنین میخواید دکتر سمیه خانجانی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
مشکل پول نیست ،فقطاز کدوم شهر و اسم دکتر،،،راستی موفقیت آمیز بود

راستش ما دو بار تا پای قرارداد می‌رفتیم و کنسل میشد بیشترم به خاطر اون واسطه.نهایتا به رحم خودم انتقال دادن شکرخدا تاالان خوب بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر مژگان جنین اینا انتقال میده

بله

1
5
10
15
20
25
30
35
40