2777
2789
عنوان

شوهرم میگه از پدرت ماشینش رو بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 59 پست
درست گفتن، این آدم فقط مایه عذابه چرا خودتو حیف میکنی

تمومش میکنم ...خیلی عذاب میکشم از دستش ...خیلی 

۷ روزه بعد ۸ماه میره سرکار هرروز ک بیدار میشه منو خونوادمو فحش میده میگه کار کنم توئه فلان شده بخوری ...حرومه حروم باشه برام اگه این مرد جمعا ۵۰۰ هزار تومن تواین دوسال برا من خرج کرده باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تمومش میکنم ...خیلی عذاب میکشم از دستش ...خیلی ۷ روزه بعد ۸ماه میره سرکار هرروز ک بیدار میشه منو خون ...

یا خدااا حرومزاده اصلا نمیدونه مرد یعنی چی خانواده و زندگی مشترک چیه

میکفتی باشه تو خانه داری و بچه داری و همسرداری کن من برم کارکنم بیغیرت بی عرضه

اسی از رو تجربه دارم بهت میگم ...۱۹ گرم طلامو فروخت میتونم بگم دزدید ازم  رفت کرایه خونه ۱سالو یکجا داد خودشم خوردوخوابید...تو زندگی رو ب امید این شروع میکنی ک پشتوانه تو باشه دوستت داشته باشه  و هزینه هارو پرداخت کنه مسافرت ببره و...منم اگه اون زمان تاپیک میزدم اینجا یکی مثل الان خودم تجربیاتش رو بهم میگف ...همون اول بسم الله تکلیفمو باهاش روشن میکردم گربه رو دم حجله میکشتم ک از لطف خودم و خونوادم از آبروداریمون سواستفاده نکنه ...یا درست میشد ک نمیشد یا تموم می‌کردم ...همه حرفارو ب جون میخریدم خودمو نجات میدادم.

یا خدااا حرومزاده اصلا نمیدونه مرد یعنی چی خانواده و زندگی مشترک چیهمیکفتی باشه تو خانه داری و بچه د ...

آره آره خواهرشوهرم گف بچه رو بده فلانی نگه داره تو برو استخدام این مرکزهای پرستاری شو کار کن داداش من عادتشه دوست نداره سر کار بره کاری نیس ...میخوای زندگی کنی باید کار کنی ..

برادرشوهرمم زنش کار میکنه .

آره آره خواهرشوهرم گف بچه رو بده فلانی نگه داره تو برو استخدام این مرکزهای پرستاری شو کار کن داداش م ...

میگفتی خب تو برو کار کن شوهرت لم بده بخوره بخوابه 

نصفش تقصیره همین خانواده کثافتشه پس

اسی از رو تجربه دارم بهت میگم ...۱۹ گرم طلامو فروخت میتونم بگم دزدید ازم رفت کرایه خونه ۱سالو یکجا ...

ای وایی کل طلا هاتو دادی؟

نه نمیگم گلم

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
درخواستمو قبول کن ی عکس بفرستم برات ...شاخ در بیاری

عکس شوهرتو؟؟

کنجکاو شدم

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
درخواستمو قبول کن ی عکس بفرستم برات ...شاخ در بیاری

وابیبییییی دختررررر تو چقدرررررر سختیییی کشیدی 

تو واقعااا قوی هستی

چند تا بچه داری