2777
2789
عنوان

کچل کردن موی بچه

198 بازدید | 34 پست

سلام خانوما لطفا اگر تجربه دارین راهنمایی کنید .ممنون

موی سر پسرم ک ۴ ساله کم پشت بود از نوزادی تا الان هم چند بار کوتاه کرده بودیم ولی باز کمپشت بود .

امروز خر بازی در آوردم گرفتم با تیغ اصلاح کل موهاشو تراشیدم کچلش کردم .

خیلی پشیمونم.  چه غلطی بود من کردم .

لطفا اگه راهی داره بگین انجام بدم زود تر دربیاد موهاش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐😐 گفتم اگه راهکار داری بده نگفتم بیا چرت و پرت بگو

چرت و پرت کارای توعه که سر بچت در میاری     راه حل چی بدم؟   اینجا مگه کسی راه حل بلده؟؟    یکی گفته روغن رزماری بزن    میخوای بری عطاری بخری بزنی کله ی بچت؟   اونوقت میدونی اگه طبع بچت گرم باشه کل سر و بدنش میشه جوش؟؟؟؟؟؟     اومدی اینجا دنبال راه حل بگردی از هر ننه قمری؟      کار اضافه نکن تا موهاش در بیاد      به جاش حواست به کارات باشه دیوونه بازی در نیاری سر و شکل بچه رو کنی مثل دلقک 

ببین عزیزم من دخترم خیلی باهاش بازی میکرد که کنده میشد موهاشم کم پشت بود دیگه مجبور شدم موهاشو بزنم که عادتش ترک بشه باورت نمیسه الان موهاش یکم بلند شده انقد خوشگل شدعگه که حد نداره اصلا نگران نباش الان زمستونه کلاه میزاره.

من خودم روغن آرگان میزدم خیلی به رشدش کمک کرد

چرت و پرت کارای توعه که سر بچت در میاری راه حل چی بدم؟ اینجا مگه کسی راه حل بلده؟؟ یکی گفته ...

اولا اینجا یه سایت عمومیه و هر کی هر تاپیکی بخواد میزنه و به تو مربوط نیس دومن اگه راحلی نداری نیا تاپیک هایی ک نظرت مهم نیس و سومن دلقک خودتی  

خانوووووم یکم یواش تر😐

عه اخه نگا کن بچه بی زبون رو چیکار کرده    بچه که زبون نداره حلیش نیست باید دلت هر کاری خواست بکنی     خودش دوست داره یکی کچلش کنه ؟     خب موهاش کم پشته که کم پشته   نمیدونم کدوم احمقی این تفکر  رو انداخت تو سر مردم  که مو رو بزنی پر پشت میشه     نمیکنن یکم تحقیق کنن   شیوه عهد قجری پیش میگیرن 

اولا اینجا یه سایت عمومیه و هر کی هر تاپیکی بخواد میزنه و به تو مربوط نیس دومن اگه راحلی نداری نیا ت ...

تحمل نداری  حرف حق بشنوی تاپیک نزن    ببخشید دیگه همه نمیان نازت کنن     تا صبح بشین تو سایت ببینم از کدوم یکی از آدمای اینجا راه حلی میدن به دردت بخوره     واقعیت اینه موی اون سر تایم خودش در میاد     جای اینکه اینجا دنبال راه حل باشی رو کارای احمقانه ت فک کن

عه اخه نگا کن بچه بی زبون رو چیکار کرده بچه که زبون نداره حلیش نیست باید دلت هر کاری خواست بکنی ...

عزیزم بچه خودشه اختیارشو داره به منو شما چه؟!

ایشون راه حل خواستن چون اینجا خیلی خانوما تجربه دارن میتونن راهنماییش کنن مثلا من خودم تجربشو دارم اتفاقا خیلی هم موهای دخترم پرپشت شد که داداسم بعد از چندماه دیدش میگفت چطور موهاش اینجور پرپشت شده انگار کلاه گیسه.البته من بخاطر کم حجم بودنش نزدم بخاطر زیاد با موهاش بازی میکرد کنده میشد میچیدم که عادتش فراموش کنه پس این عهد بوقیا گاهی اوقات کاراشون کاملا درست بوده

2810