2777
2789

سلام مامانا پسرم امروز رفتم مدرسه معلمش گفت درسش عالیه دست خطش عالی خیلی‌ خیلی خوبه ولی متاسفانه بازیگوش دعوا می کنه با دوستاش تو کلاس همش دنبال بازی حرف زدن اصلأ هم حساب نمیبره میگه یه بار گلو یکی از بچه ها رو گرفته بوده کسی تجربه ای داره تو رو خدا بهم بگه چجوری رفتار کنم غصم گرفته نمیدونم چکار کنم میگه معلمش میگم صدرا کتاب یا دفترت بیار بیرون میگه ندارم نیاوردم چندبار باید تکرار کنم یا بیام کنارش در بیاره 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 

تو رو خدا بیایین بگین دیروز تو یه تاپیکی دیدم که یه مامانی میگفت داره دارو میده پسرشو اون یکی هم گفت منم بدم لطفاً لطفا میدونین بگین بهم خواهش میکنم 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روانپزشک مخصوص کودکان باید نظر بده

نه ما

ببرش دکتر اگر آینده اش برات مهمه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
به معلمش ی هدیه بده که به پسرت بده.بگه چون امروز به حرفم گوش دادی .شاید روش تاثیر داشت

اره معلمش گفت امروز بهتر بوده و الان باهاش صحبت کردم گفتم شنبه هم اگه خوب باشه میگیرم که یکشنبه بهش بدن 

تو خونه یا تو اطرافیان پرخاشگری بوده بچه دیده یاد گرفته ..کلا ببرش روانشناس کودک

نه اصلأ این‌قدر تو خونمون عشق هست همسرم عالی رفتارش متاسفانه وقتی پسرم ۴ماهه بود دخترم فوت شد شیر خودمو با اون همه غم و غصه و ناراحتی دادم به بچم بهش اثر گذاشته 

تو رو خدا بیایین بگین دیروز تو یه تاپیکی دیدم که یه مامانی میگفت داره دارو میده پسرشو اون یکی هم گفت ...

سرخود که چیزی نده به بچه

اول هم ببر روانشناس کودکان 

نه روانپزشک

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
روانپزشک مخصوص کودکان باید نظر بدهنه ماببرش دکتر اگر آینده اش برات مهمه

خیلی‌ مهمه متاسفانه تو شهرمون کوفتم پیدا نمیشه باید ببرم شهر دیگه که امروز بخوام برم نمیشه باید شنبه برم پیدا کنم نمیدونم دکتر نمیشناسم 

چون میگی تمرکزش و درسش خوبه بیش فعال نیست 

هله هوله رو حذف کن 

بازیهای رایانه ای و گوشی و تبلت و اگر میتونی حذف کن کمتر بازی جنگی هیجانی داشته باشه 

بچه ها تو این سن خیلی تقلید میکنن اکثرا به خاطر تاثیر گرفتن از این بازیاس 

من پسرم مدادم ادای مرد عنکبوتی رو درمیاورد و از در و دیوار بالا میرفت نزاشتم ببینه درست شد

من یه مدته تلوزیونم حذف کردم 

اینا رو مغزشون خیلی تاثیر بدی داره

مشاور عزیزم / فقط مشاور

یعنی همون روان شناس

کسی از بم هست که دکتر خوب بهم معرفی کنه ببرم 

نه اصلأ این‌قدر تو خونمون عشق هست همسرم عالی رفتارش متاسفانه وقتی پسرم ۴ماهه بود دخترم فوت شد شیر خو ...

بله شیر حرصی رو بچه اثر میزاره ..متاسفم برا دخترتون..میشه بپرسم چرا فوت کرد؟

چون میگی تمرکزش و درسش خوبه بیش فعال نیست هله هوله رو حذف کن بازیهای رایانه ای و گوشی و تبلت و اگر م ...

گوشی نهایت خیلی خیلی‌ بشه نیم ساعت میدم تلویزیون اصلأ نهایت با چرخش جلو در بازی کنه منم وایستم گوشی هم بازی ماشین نه چیز دیگه......میگم ببرم روانشناس اون بهتر از اونا بهتر مبدونن گفتم ببینم اینجا کسی هست تجربه داشته باشه که منم انجام بدم تا شنبه ببرم دکتر یه فکری بردارم متاسفانه بم گیرم نیاد باید برم کرمان که ۴ساعت راهه یعنی یه روز از مدرسه عقب میمونه و الانم نشانه درس میدن لطمه میخوره 

2810