2777
2789
عنوان

خانمهایی که استراحت مطلق هستید دربارداری میایید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 25 پست
خیلی سخته منم همین دردو دارم به دکترت بگو ژل مسکن و قرص کلسیم بهت بده زودتر خوب میشی

شما چطوری میگذرونی چند ماهته کجات درد می‌کنه ؟

همش دراز کش هستی؟

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا سزارین اختیاری رو بیمه قبول نمیکنه بخشنامه اومده براشون خیلی سفت و سخت گرفتن

اخه همینجا خانمها گفتند که خیلی راحت سزارین اختیاری میشه انجام داد 

شما تو ی تاپیک گفتین علائم رفلاکس معده دارین میخواستم بپرسم خوب شدین و چطور

نه عزیزم من دوبار آندوسکوپی رفتم گفتند ورم معده و زخم مری و رفلاکس معده به مری دارم دارو امپرازول و کلیدنیوم سی داد یک ماه خوردم خیلی بهتر شدم چون به اعصابم هم مربوط بود بعدش باردار شدم نتونستم دارو رو ادامه بدم . الان فقط پنتوپرازول میخورم ولی این ضعیف عمل می‌کنه چاره ندارم باردارم ولی همچنان سبزی و میوه و آبکی ها خیلی اذیتم میکنند آروغ زیاد دارم نفخ زیاد و سنگینی معده و رفلاکس. خوب نشدم با این اوصاف مونده تا بعد از زایمان برم دکتر داروهامو ادامه بدم 

ماه ۵ تازه وارد شدم اینطوری درد دارم چکار کنم گرما بذارم یاچی

هر مساله ایی با دکترتون مشورت کنید 

چشم بزاری تموم شده ب سلامتی 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
من ۳۶ هفتمه پهلوهام زخم شدن از یه طرف استرس زایمان خدا خودت پناهم باش

انشالله به شادی میگذره عزیزم و سلامتی آخه چرا استرس داری من اگه به ۳۶ هفته برسم کلاهمو میندازم بالا .اصلا استرس نداشته باش ارام باش میری و با سلامتی میای طبیعی هستی یا سز