2777
2789
عنوان

این تاپیکا کلاهبرداریه❔❓

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 49 پست
من شده تو کارتم صد هزارتومن داشتم ولی حتی تو تاپیک بقیه نگفتم چ برسه خودم بزنم

اره خودمم شک کردم بهشون ولی چون حرفشو زدم براشون ریختم انشاالله که به پولش احتیاج داشته

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

منم تا از خواب بیدار شدم اون تاپیک دیدم حدودا یکساعت اینا پیش بود بعد گفتم تو دلم خوب منم الان ۳ سال ازدواج کرده هیچ کس نمیتونم دعوت کنم چون پولشو نداریم بعد رفتم کامتاای قبلش دیدم که رفته بود کربلا .. بعد قبلترشو دیدم دیدم روتین پوستی خرید بود بعد دیدم قبلترشو والا فرش خونه اش ک عکس انداخته بود از فرش خونه ما بهتر و سنگین تر از کیفیت جنسی بعد گفتممم تو دلم چه آه و ناله ای راه انداخته تو سایت 

بعدم دو باره خوابیدم و بیدار شدم ک شما این کامنت گزاشتی باز عصابم خرد تر شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تا از خواب بیدار شدم اون تاپیک دیدم حدودا یکساعت اینا پیش بود بعد گفتم تو دلم خوب منم الان ۳ سال ...

اره متاسفانه آنقدر دروغمیگن ننیشه به کسی اعتماد کرد منم پشیمون شدم 

اره متاسفانه آنقدر دروغمیگن ننیشه به کسی اعتماد کرد منم پشیمون شدم

عب نداره انشالله که نیاز داشته ... شما ام تو سایت کمک نکن انقد ادم محتاج زیاد ‌..... از فامیلا و .... دوست و اشنا بخاه نه تو این سایت 

عب نداره انشالله که نیاز داشته ... شما ام تو سایت کمک نکن انقد ادم محتاج زیاد ‌..... از فامیلا و ... ...

من کمک زیاد میکنم ایشونم به دلم افتاد حالا ایشالا که واقعا احتیاج داشتن