2777
2789

با ی پسری آشنا شدم و چند ماهه از رابطمون میگذره 

پسر باشخصیت و بالغیه 

ن خواسته ی ج.ن‌.س.ی ازم داره نه معذبم می‌کنه 

خیلی ب فکرمه و دوسم داره 

منم بهش گفتم قصدم ازدواج نیست ولی خوبه ک حداقل همو داریم 

هر جا باشم بگم خودشو می‌رسونه و با مامانم حرف زده ک هوامو داره 

ولی درآمد آنچنانی نداره ،البته برام کادو میگیره و خرج کافه اینام هست ولی وضعیت مالیش جالب نیست 

از طرفی دوست ندارم با یکی آشنا شم ک همون اول کار بخواد بهم نزدیک شه و از طرفی این پسره رو دوست دارم 

آدم خوبیه باهاش ادامه بدم ؟خیلی روانشناسانه باهام برخورد می‌کنه 

خودم وضعیت روحی خوبی ندارم و پیش روانشناس میرم 

ازش توقع ساپورت مالی داری ؟

بعدم قصدت ازدواج نیست خودت اینو گفتی

وقتی باهات خوبه چی دیگه اذیتت میکنه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این دوره زمونه آدم خوب که بفهمتت کم پیدا میشه 

اگه دختری نیستی که دنبال مادیات باشی باهاش باش 

وقتی کادو میگیره یا کافه می‌بره همین یعنی ارزش می‌زاره برات

بعد اینکه تو که قصدت ازدواجم نی پس وضعیت مالیش زیاد برات مهم نباشه

ازش توقع ساپورت مالی داری ؟بعدم قصدت ازدواج نیست خودت اینو گفتیوقتی باهات خوبه چی دیگه اذیتت میکنه؟

آخه الان دخترا خیلی پرتوقع شدن من خودم شاغلم نیازی ب حمایتش ندارم 

فقط این از نظر شما پذیرفته س؟

چقدر عالیه این پسر. قدرشو بدون. مال رو خدا میده

اخلاق وشخصیت خیلییی مهمه. ظاهرش هم به دلت بشینه کافیه

البته ببین فیلم بازی نکنه.یه عده در مدت آشنایی نقاب میزنن و فرشته میشن اما بعدا روی واقعیشونو نشون میدن

آخه الان دخترا خیلی پرتوقع شدن من خودم شاغلم نیازی ب حمایتش ندارم فقط این از نظر شما پذیرفته س؟

خب دخترا پر توقع شدن برای چه روابطی؟ برای ازدواج یا روابطی که هدف دارن دیگه

شمام که نیاز مالی نداری

الان مشکلت چیه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی