2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱ ماه رفتم طلاقالان ی هفتست اشتی کردم خیرسرم و برگشتم

تا وقتی شوهرت پشیمون نشه و از دلت دربیاره وضع همینه،اگر از دلت هم درآورده که بنظرم واقعا ببخشش و الکی خودتو اذیت نکن

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
تا وقتی شوهرت پشیمون نشه و از دلت دربیاره وضع همینه،اگر از دلت هم درآورده که بنظرم واقعا ببخشش و الک ...

بخدا من شوهرم مثلا از دلم درآورد و گفت پشیمونم 

ولی بازم میره بیرون میگه با یارو 

قیافه زنه همش جلو چشمم

خدا شاهده دارم میزدن آنقدر عذاب نمی‌کشیدم 

بخدا من شوهرم مثلا از دلم درآورد و گفت پشیمونم ولی بازم میره بیرون میگه با یارو قیافه زنه همش جلو چش ...

بله برای یک زن خیلی خیلی سخته

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
تا وقتی شوهرت پشیمون نشه و از دلت دربیاره وضع همینه،اگر از دلت هم درآورده که بنظرم واقعا ببخشش و الک ...

واقعا ببخشمش؟؟ ۲ ماهه خون میخورم ۶ کیلو کم کردم 

روانی شدم 

خوب حال اسی رو درک میکنم 

واقعا ببخشمش؟؟ ۲ ماهه خون میخورم ۶ کیلو کم کردم روانی شدم خوب حال اسی رو درک میکنم

اگر سر زندگیت هستی قطعا ببخشش،مگر اینکه قصد جدایی داشته باشی وگرنه داری بزرگترین صدمه رو به خودت میزنی

۱ ماه خونه پدرم بودمتوقیف اموال و ماشین زدم و مهرمو اجراگذاشتمبجه هامو بردزجرم داداوضاع بیریخت تر شد ...

عزیزم میخام مهرمو بزارم تجرا توقیف اموال بزنم چقدر طول میکشع؟ و اینکه هزینش چقدر میشه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
عزیزم میخام مهرمو بزارم تجرا توقیف اموال بزنم چقدر طول میکشع؟ و اینکه هزینش چقدر میشه

گلم من  یک روزه تمام این کارام انجام شد

اول برای اجراگذاشتن مهریه برو محضرخونه ای ک ازدواج کردی

بعد میفرستت ثبت اسناد.

اونجا توقیف کن حسابای بانکیشو و اونجا ثبت میشه برامهریه ات ۱ چهارم حقوقش توقیف بشه

و برگه میدن برا راهنمایی رانندگی ک حکم توقیف ماشینشه..

من عصرماشینشو فرستادم پارکینگ 

دلم خنک شد

محضر ش ۸۵۰

من مهریه ام ۳۱۴ سکه بود

محضر دار گفت فعلا ۵۰ تاسکشو  اجرابذار منم گوش کردم

ثبت اسنادم هزینه ای نداشت عالی بود

وتندتند پیش میرفت

با دوتا بچه ، ای خدا خدا تو رو خدا برام دعا کن فقط

من اولش گفتم از بجه هام میگذرم..

اومد بردشون

شبا انگار خنجرب قلبم‌میزدن

لباسادبچمو بو میکردم و زجه میزدم توخودم

زنگ میزدم مادرشوهر عفریتم نمیذاشت برم بیارمشون

بابچه ها عذابم دادن

زندگیم رفت توی هوا

علنا من باطلاق بدبختر از بدبختترررر میشدم

ب مورسید ولی پاره نشد

الانم ازلحاظ اینکه هرشب پیش بچه هام میخوابم خداروشاکرم

ولی خیانتش بد روی مخمه

روزا ک سرکاره روانی میشم بهو...یادم میاد...

پیامای آتیشی بهش میفرستم و اونم انکارمیکنه ک اصلا باکسی بوده!!!

دق میکنم از اینکه انقد غد هس ازدلم درنمیاره

محبتی ام نمیکنه

توجه نمیکنه و کلا حق ب جانب هس...

جامم خودم بزورکنارش میندازم ولی میبینم استقبال نمیکنه

ما کلا ۱۱ سال جدامیخوابیدیم

خودش تمایلی بهم نداره

من دق مرگم

2810