2777
2789

یعنی جوری به زانو در اومدم که فقط کسی که درد منو کشیده میفهمه چی میگم 

پسرم 25روزس شد امروز 

کلا 25ساعت خواب نداشتنم 

3روز بخاطر زردی موندم بیمازستان چون آقا نمیخوابید و داخل دستگاه نمی‌رفت چقدر اونجا عذاب کشیدم 

اومذم خونه مادرم 15روزم اونجا موندم تا خود صبح مادرم بیچاره با من بیدار بود دیدم مامانم داره از پا در میاد بابام مریض احوال هست رفت و آمد هم زیاده خونمون برگشتم خونه خودم 

5روزه کار خونه برام اصلا سخت نیست تند کارم ولی ولی ولی امان از دست کولیک و لجبازی و نخوابیدن این بچه 

خدا منو ببخشه میگم چیه همش یه عده میگن دامن ما سبز بشه خدا به ما بده گریه میکنم از دستش ولی بعد که می‌خوابه آروم میشه قربون صدقه اش میرم 

بخدا بی خوابی مغزم رو معیوب کرده 

بچه ها تو رو خدا آرومم کنید فک کنید خواهرتون هستم 

بگید درست میشه 

دارو هم میدم برای کولیک ولی باز بی خوابی هست نمیخوابه 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

خوب میشه عزیزم خدا رو هزاران بار شکر کن سالم هست و این دردهات نهایت چند ماه هست 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان هم بیخوابی و خسته هم هورمونا اذیت میکنه،هی به خودت بگو موقتیه و زود میگذره.. مطمئن باش رفته رفته بهتر میشه حالت

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔

سیر میشه؟منم دخترم ۲۰ روز اول مداااام گریه میکرد.حتی برا زردیش که بستری کردیم بعد یه روز گفتن خانوم این دستگاها خیلی گرونه بچه تو واینمیسته تو دستگاه همش گریه نیکنه باید درش بیاریم.فایده نداره براش ببر با دارو کنترل کن.دراین حد بود

نگو سیر نمیشده طفلک.روز بیستم بش شیر خشک دادم بچه خوابید تا ۵ صبح یکسره

جاروبرقی روشن کن خرطومش رو بگیر پیش رختخوابشچرخ گوشت روشن کن بچسبون به تخت خوابش میخوابهنگران نباش خ ...

خواهر ساعت 11شب اقدام به خواب میکنم 5دقیقه یه 5دقیقه بیدار میشه 

4صبح مگه چرخ گوشت میشه روشن کرد 

کلی صدا دانلود کردم ولی هیچی اثر نداره 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
معمولا بعد چهار ماه اوکی میشن ایشالله که خدا برات نگهش داره فسقلیتو

مرسی عزیزم 

وااااای میگفت تا چهل روز خوب میشه که 

تا 4ماه دیگه من مردم 

صبور باش عزیزم میفهممت خیلی سخته منم تو شرایط شما بودم دوبرابر چون دو قلو‌داشتم و تنها مونده بودم ولی گذشت

ای کاش نزدیکت بودم و کمکت میکردم عزیزم

این شبای بی خوابی و‌کولیک خیلی زود تموم میشه

من برای دخترام‌گهواره گرفته بودم خوابشون رو عمیق میکرد و دل دردشو تسکین میداد

خواهر ساعت 11شب اقدام به خواب میکنم 5دقیقه یه 5دقیقه بیدار میشه 4صبح مگه چرخ گوشت میشه روشن کرد کلی ...

5 دیقه چرخ گوشت روشن کن ببین چی میشه
سریع خوابش میبره تو امتحان کن شب
روشنایی هم کنترل کن
میگن نوزادا داخل محیط تاریک و رنگ رو به قرمز راحتتر میخوابن
اگر نشد 5 دیگه جاروبرقی روشن کن خرطومش رو بچسبون به رختخوبش با لرزش و صداش میخوابه

2810