2777
2789
عنوان

بچه ها خون گریه میکنم بنظرتون درست میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 21 پست
سیر میشه؟منم دخترم ۲۰ روز اول مداااام گریه میکرد.حتی برا زردیش که بستری کردیم بعد یه روز گفتن خانوم ...

واسه منم دقیقا همینجوری بود بچه ام اول که تو بخش زایمان بستری بودم اومدن نمونه گرفتن همه بچه ها زردی داشتن ولی پسر من نداشت منم خوشحال شذم که مرخص هستم اما از همون لحظه اول سینه منو نگرفت چون نوک نداشت بچه گشنه بود حسابی هر کاری کردم هر ترفندی زدم نگرفت که نگرفت تا اینکه گفتم تو رو خدا بزارین شیز خشک بدم میگفتن نه ما اجازه نداریم اولویت شیر مادر هست اما روزی که دکتر اومد ویزیت کنه گفت سریع برین شیشه و شیر خشک بیارین کلی هم پرستارا رو دعوا کرد گفت آب بدن بچه دازه خشک میشه شیشه رو گرفت خداروشکر الانم خوب میخوره یعنی من بهش هر 2ساعت یه بار گاهی 1ساعت یه بار دارم شیر خشک میدم مشکل دل پیچه یا کولیک و کم خوابی هست 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر قطره اینفاکول خواستی بگو پیج مغازه ای که ازش خریدم بت بدم

دارم گلم هیچ تاثیری نداره باز بیخوابه باز گریه میکنه 

من دیگه فقط از خدا مرگ میخوام 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
شیر خشکشو هم عوض کن شاید بهتر شد. من به پسرم نان میدادم دل درد گرفت دیگه کلا ندادم. ولی برا دخترم از ...

دکترش امروز گفت گیگوز بگیر

گریپ میکسچر خارجی داد 

با شربت خواب بی بی سد 

از فردا شروع کنم توکل به خدا 

عزیزم بعد 40روز درست میشه. نگران نباش. سعی کن برا خودت کمکی بیاری

20روز خونه مامانم بوذم 5روزه رفتم خونه خودم بازم شنبه میرم