2777
2789
عنوان

فامیل ناله کن

194 بازدید | 13 پست

چرا فامیلای ما اینطورین همش؟دختر خواهرشوهرم همش می‌نالند نداریم بعد با هواپیما رفتن مشهد بعد خود خواهرشوهرام می‌نالند نداریم یکیش رفته مسافرت یکیش هم هی داره طلا می‌خره میاد پیش من میگه فلان طلا خریدم ۶۰۰ میلیون طلا خریده بعدش دوست شوهرم میاد میگه داریم از گشنگی می‌میریم پول نداریم از خرداد ماه امسال ۲ بار رفتن کربلا  یه بار مشهد بعدش شمال و بندر انزلی و تهران و. واقعا چرا پیش ما می‌نالند مگه ما چشم شوریم؟

مینا هستم ۲۱ ساله مامان مبین که ۱۰ ماهشه

جاری منم همینه یا میاد می‌نالند نداریم نداریم هر دفعه هم میخوایم جایی جمع بشیم انواع و اقسام چشم نظر ها حزر امام جواد و چهار قل از گردن بچه هاش و خودش و شوهرش آویزونه 

بابا چشامون مگه کوه نمکه

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
وای آنقدر بدم میاد از اینجور آدمابابا ما نه قراره ازتون بگیریم نه بدیمنمیدونم چشونه واقعا

اونقدر ناله میکنن بعد خواهرشوهرم بهم میگه تولد نگیر

مینا هستم ۲۱ ساله مامان مبین که ۱۰ ماهشه

واااییی متنفرمم 

خودم و خانوادمون کلا ادمین چه داشتن و نداشتنمونو به کسی نمیگیم یعنی اگه داشته باشیم پز نمیدیم اگرم نداشته باشیمم هی ناله نمیکنیم

یه همسایه داریم واااییی یعنی نالیدن که هیچ حتی پولم قرض میکنه با اینکه میدونیم داره 

همین چندوقت پیش رفته ماشین خریده😂هیم میگفت نداریم

واااییی متنفرمم خودم و خانوادمون کلا ادمین چه داشتن و نداشتنمونو به کسی نمیگیم یعنی اگه داشته باشیم ...

خواهر شوهر من میشینه میگ از من بدبخت تر تو این جهان وجود نداره ‌و از همه مهم تر بی زبون تر

بعد یا ماشین میخوره یا تند تند مسافرت میرم و وسایل های خونه میخرن

جاری من همش پیش خانواده شوهرم میناله میگ نداریم تو عروسیا یا مهمونیای ما لباس کهنه میپوشن همشون

بعد عروسی فامیل خودشون رفتیم ی تیپای زده بودن بیا و ببین تازگیا هم ی ماشین خریدن نزدیک ۲ میلیارد پولشه بعد طلاهاش درآورده بود ب هم میگفت طلاهام فروختم ماشین بخریم بد بخت مادرشوهرم گریه میکر خانم طلاهاش فروخته🫠میخواد خونشون عوض کنن ۴ خواب بگیره ب شوهرش میگفت هر کی گفت بگو اجاره کردیم...

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉