2777
2789
عنوان

همه چی برام حسرت شد

152 بازدید | 4 پست

۲۲ سالمه ۸ ماهه عقد کردمم خانواده ام خیلی بد باهام رفتار کردن خیلی دلمو سوزوندن همه چی برام حسرت شد .... برای دونه دونه وسیله های جهازم منت گذاشتن سرکوب زدن همشون با ناراحتی و گریه و غر و نق رفتم گرفتم ...هیچ کدومشون از سر دل خوشی نبوده 😪 شوهرم میومد ایتجا اینقدر پیش این و اون بد شوهرمو گفتن به گوشش رسیده بعد اون ابروریزی تو پاساژ  قهر کرده نمیاد اینجا....بابامم الان قشنگ ۴ ماهه با من حرف نزده .....زورش اومده جهاز گرفته ....خب بگو شما از همون اول میدونستید دختر جهاز میخواد زورتون میومد چرا دختر دار شدید🥲 پرده خونه هام را رفتن خودشون انتخاب کردن دلم میخواست خودم انتخاب کنم ارزوی ایتم به دلم موند ....بد شوهرمو پیش من میگن ....چرا واقعا اینطوری میکنن؟؟ هدفشون چیه؟؟ شوهرم هفته ای یک بار میومد اینجا منت نون خوردنش را سرم گذاشتن گفتن اره هر روز سر سفره منه ....منت نونی که به من دادن را گذاشتن ..... خیلی بد تا کردن دلم میسوزه برای خودمم....💔❤️‍🩹

باور کن باور کن تو نامزدی اینجور چیزا اکثرا پیش میاد تو خانواده ها 

بزرگش نکن 

میری خونه شوهرت دلت برای دعواهای خونه پدری هم تنگ میشه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.