2777
2789

سلام دوستان، روزتون بخیر

من دیروز رفتم بیمارستان یاس پیش دکتر خودم سونوی آنومالی

از 9 صبح هی رفت بیرون و اومد و هی گفت بچه همکاری نمی کنه

قلب و مخچه و همه چی اوکی بود

بهم گفت صورتش پایینه و نمی چرخه نمیتونم ببینم. منم شکلات و آب و اینا خوردم دو بار دستشویی رفتم و یکم راه رفتم نشستم ولی بازم همکاری نکرد.

بهم گفت برو یکشنبه بیا

گفتم چرا؟ مگه به چیزی مشکوکین؟ گفت یه سایه روی لیشه که نمیدونم دستشه که گذاشته روی صورتش یا شکاف لب!!!

خیلی ناراحتم و تا یکشنبه حسابی اذیت می شم.

فقط گفت کمی شک دارم. خیلی همش شلوغ بودن.

مورد مشابه تا الان براتون پیش اومده؟

میشه دعا کنین اینطوری نباشه و به سلامت بگذرم؟؟

نخاعشو دید؟؟تیغه بینی شو؟؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو انومالی شش بار سونو شدم، خدارو شکر نی نیمم سالمه نگران نباش

فقط 41 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
2805

اصلا نترس 

ببین ب زن داداش من گفته بودن جمجمه بچه ات اندازه یک انگشت بازه و خطرناکه 

انقد گریه کرد و استرس داشت اخرشم هیچی نبود و توی سونو خطای دید داشتن

اصلا نتررررس هیچی نیس 

آرامش داشته باش 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

انشالله که فقط دختر لجبازی بوده که دستشو گذاشته رو صورتش تکون  هم نخورده..خواهر من دوبار رفت برای تعیین جنسیت.. دختر اونم یه دنده بود پشتشو کرده بود این طرف هرچی اب خور  شکلات وابمیوه خورد تکون نخورد  نشسته بود.دکتر نفهمید جنسیتش چیه😅

پارسا پسرمامان😍

بله زیاد پیش اومده نگران نباش استرس برات خیلی بده مستقیم انتقال میدی به بچه پسر من ۹ماهشه بیضش نیومده پایین بردم سونو چندین بار دکتر براش نوشت توشهر خودمون اوردم تهران پیش متخصص سونو ها رو اصلا نگاه نکرد گفت به سونو هیچ اعتباری نیست درصد خطاش زیاده به نظرم شما دیگه از اونجا حس منفی گرفتی برو جای دیگه تکرارش کن بعد دور از جون خدای نکرده اگرم باشه خیلی راحت درمان میشه ولی استرسی که شما داری خیلی بدتره

نخاعشو دید

تیغه بینی رو توی ان تی هم دیده بود اینجا هم گفت اوکیه

بعد سلفری دادم و همه ریسکا پایین زده

اینجا هم جنسیت رو تشخیص نداد که، جنسیت رو توی سلفری نوشته دختر

اگه بدونین چقددددر حالم بده

شاغلم هستم و الان سر کارم، انقدرم بخاطر سونو و ویزیت مرخصی گرفتم که چوب خطم پر شده. همکارمم از امروز دیگه نمیاد و توی واحدی که من کار می کنم موندم یه نفره

دارم میگردم ببینم میتونم پنجشنبه جایی پیدا کنم برم؟

خواهش می کنم ازتون دعام کنین.

من تو انومالی شش بار سونو شدم، خدارو شکر نی نیمم سالمه نگران نباش

ششیش بار؟

چی بهت گذشت؟

یکم راهنماییم کن.

چرا شیش بار طول کشید؟

من خانوادم رشت زندگی می کنن و خودم تهرانم. دو تا خواهر دارم که مجردن و داداشم ازدواج کرده بچه نداره

حس خوبی ندارم از جاریم دراینمورد بپرسم چون متاسفانه عادت دارن حرف رو توی فامیل میچرخونن

به حدی استرس دارم که دیشب توی خواب لرز گرفته بودم.

قشنگ ساعت 1 شب با لرز بیدار شدم و همسرم دو تا پتو انداخت روم

با اینکه کلا بارداری راحت و بی دغدغه ای تا اینجا داشتم

توی خانوادمونم نه همسر و نه خودم لب شکری نداریم. روزی که آزمایش دادم واسه بارداری فولیک اسیدم خوب بود. بعدشم خوردم.

برای بارداری اقدام نداشتم که بگم طول کشید. یکبار اقدام داشتم روز آخر پریود و از شانس ما گرفت. 36 سالمه. چون در حال اقدم نبودم قبل بارداری فولیک اسید نخوردم.

توی آزمایشای اول باردرای گفتن ویتامین د کمه که هرروز د 2000 دکتر بهم داد و دارم میخورم. فولیک اسیدم تا پایان هفته 13 گفت بخور که خوردم

الان دقیقا 18 هفته هستم

ششیش بار؟چی بهت گذشت؟یکم راهنماییم کن.چرا شیش بار طول کشید؟من خانوادم رشت زندگی می کنن و خودم تهرانم ...

هیچی فدات خیلی هم ریلکس بودم فقط دیگه خسته شدم. دفعه آخری دیگه میخواستم بگم اگه نچرخیده دیگه ولش کنه هرچی خدا بخواد. ولی خدارو شکر چرخید 

شما هم نگران نباش، چون تو انومالی باید جز به جز بدن رو نگاه کنن حساسن

فقط 41 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍