2777
2789

وسطای آذر دوسالش تموم میشه به امید خدا 

ولی من خودم اذیت میشم 

تو تاپیک قبلیم گفتم 

بنظرتون این بیست روزم صبر کنم؟ 

من تجربه ی از شیر گرفتن ندارم نمیدونم چقد سخته یا راحته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

من اومدم دخترمو تدریجی از شیر بگیرم،  طبق نظر روانشناس ها،  اینقدرررر گریه میکرد هلاک میشد... چند روز همینجوری پیش رفت که موفقیت آمیز نبود خیلی هم از دست من ناراحت میشد فکر میکرد دوسش تدارم مثلا همش گریه میکرد ،  گفتم باید خودش قانع بشه مثلا مزه اش بد بشه،  آبلیمو زدم اصلاااا اذیت نشد،  یه بار امتحان کرد دید خوب نیست دیگه حتی اسمشم نیاورد،  اینطوری کمتر آسیب دید،  ببین بچه ت چجوری راحت تره 

از شیر گرفتن یه پروسه طولانیه شما از الان شروع کن کم کم.

تعداد وعده ها غذاییشو زیاد کن که گشنه نشه و کمتر شیر بخواد.فاصله بین شیردهی هارو زیاد کن

مثلا اگه قبلا هر۴،۵ ساعت یه بار میدادی الان هر۷ ساعت بده

سرشو گرم کن غذابهش بده که گشنه نشه و به شیر خوردن فکر نکنه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

ماجرارو پیچیده نکنید .. بچه ی دو ساله درک و شعور قابل توجهی داره .. من با تدریجی گرفتن بچه از شیر اصلا موافق نیستم .. با خط لب قرمز دو تا ضربدر کشیدم رو سینه .. به دخترم نشون دادم گفتم مامان اوف شده .. و تمام ! 

به بچه توضیح بدید و اجازه ندید گرسنه بمونه .. راحت تر از چیزی که فکر میکنید باهاش کنار میاد 

من چسب سیاه  زدم رو سینه گفتم آخ شدم  تادو سه روز عزادار بود ولی نباید اجازه بدی با سینه بازی کنه چون عادت میکنه بچه داشتیم تو فامیل تا ۵،۶ سال میرفتن با سینه مامانشون بازی میکردن

این هر نیم ساعت میاد و نیم ساعت میچسبه من

خب پس کار شما خیلی سخت تره و یهویی نگیرش از شیر چون خیلی وابسطه ست ممکنه بچه اذیت شه از نظر روحی.از الان شروع کن هریه ساعت بعدش دوساعت 

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏