2777
2789
عنوان

خانومایی که چشم بچتون درشته از بدو تولد درشت بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 91 پست
چقدر زشت حرف میزنی مجبور نبودی نظر بدی

اتفاقا تو زشت راجع به زن داداشت و برادرزادت نظر‌میدی

اولا که چشمش ریزه که ریزه دوما بچه خودشه تو چیکار‌داری

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا خب ریزه دیگه،بچهای من چشماشون درشته به پدرشون رفتن هر دو بدو تولد اینجوری بودن الانم اینجورین

آخه چون چشمای برادرم خیلی درشته و روشنه احساس می‌کردم به این میرفت چقدر زیبا میشد 

19، 29، 16
تو دیگه چقدر فوضولی به چشم زن داداش و بچشم‌کار داری؟ بیچاره زنداداشت که خواهرشوهرش تویی

وا   

نمیذارین آدم حرف شو بزنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
2805
اتفاقا تو زشت راجع به زن داداشت و برادرزادت نظر‌میدیاولا که چشمش ریزه که ریزه دوما بچه خودشه تو چیکا ...

دقیقا تو هم چیکار داری مگه من توهینی کردم شما بنظرت چشم ریز توهینه

19، 29، 16

کم کم بهتر میشه 

بچه فعلا پف داره 

اگر مادرش چسم ریز هست احتمالا داره به اون رفته باشه.

و این که سر این ها خودتون رو نگران نکنید 

بزرگ شدن جراحی می کنن و خوشگل میشن . 

دختر منم بینیش خوب نیست و دقیقا عین مادر شوهرمه کپپپ

بزرگ شد حراحی می کنیم 

چشم پسرم معمولی بود ولی خانواده شوهرم کلا چشم درشتن رفته رفته چشم پسرم درشت شد با پلکای خم شده🤤 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
2810