2777
2789
عنوان

طرح داستان تخیلی ام چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 40 پست
آخه داستان تخیلی خودش یه ژانره میخواستم فارسیشو به کار ببرم که معادل فانتزی هست با تعریف شما داستان ...

داستان فانتزی داستانهایی هستن مثل ارباب حلقه ها یا هری‌پاتر،  داستان شما در اون ژانر هست ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

حالا که می خوای وقت بزاری برو روی یه داستان چیزی بنویس که عامه پسند باشه... اینجور داستانها خواننده ...

سلام دوست عزیز 

ببخشید اینو میگم اتفاقا اینجور دیالوگها رو همین افراد توی داستان به قهرمان میگن 

چون یا جوی ایجاد شده که میخواد ما رو بزنه به اون راه (یعنی میگم تقصیر شما نیست)

ولی قهرمان من بیدار باشه و دیگران رو هم بیدار کنه 

ته داستان قشنگه ولی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست عزیز ببخشید اینو میگم اتفاقا اینجور دیالوگها رو همین افراد توی داستان به قهرمان میگن چون ی ...

اون قهرمان شاید از نظر شمای نویسنده قهرمان باشه و از نظر خواننده قهرمان نباشه... این فقط نظر من بود 

کارخانه نماد وسوسه های شیطانه وقتی شرّ رو در قالب خیر ارائه میده حالا اسم شیطان به عنوان کارخانه دار ...

عالیه طرحت

خیلی قشنگه

با قدرت ادامه بده

به جزئیات بپرداز

روابط فردی آدما رو توش بگنجون

خیلی قشنگه

قبول باشه❤

یه چیزی شبیه چهارگانه ی جان کریستوفر

هدف اصلی این ژانر دور کردن مخاطب از دنیای فعلی و بردن او به درون دنیاهایی متفاوت و خیال انگیزه . شما با این هدف مینویسی ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .