2777
2789
عنوان

طرح داستان تخیلی ام چطوره

227 بازدید | 40 پست

سلام 

خیلی وقته دارم روی این طرح کار میکنم

اسمش رو گذاشتم آدمک ها

داستان حال و هوای آخرالزمانی داره 

قهرمان داستان در طول زمان متوجه بی تفاوتی و شادی غیرطبیعی اطرافیانش میشه و میبینه حساسیتشون رو نسبت به یه سری مسایل از دست دادن و وقتی اعتراض میکنه تشویقش میکنن به سکوت 

و وقتی ادامه میده تهدیدش میکنن! چون داره آرامششون رو بهم میزنه 

قهرمان در اثر تحقیق متوجه میشه اینها در نتیجه ی مصرف قرصی هست که آدمهارو بی حس و بی تفاوت میکنه و در ادامه متوجه میشه این قرص ساخت یه کارخونه اس ( کارخانه ای که توسط شیطان اداره میشه ، حالا نمادینه) که هدفش در نهایت بی حس کردن آدمها نسبت به گناهه و تلاش میکنه اینو به مردم بفهمونه در حالیکه به شدت این قرص معتاد شدن

حالا ادامه ی داستان شرح مبارزه ی قهرمان برای بیدار کردن مردمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این کارخانه‌ نمادین که توسط شیطان اداره میشه نمود چه چیز جامعه هست ؟

کارخانه نماد وسوسه های شیطانه وقتی شرّ رو در قالب خیر ارائه میده 

حالا اسم شیطان به عنوان کارخانه دار نمساد براش فکر دیگه ای کردم

بله خیلی کلیه حالا قسمت اولش که تموم بشه بهتر حس میشه

هیچوقت این شکلی داستان ننویس از زمانی که شروع می‌کنی باید حوادث پینگ پونگی و آخر داستان و فصل بندی مشخص بشه وگرنه آبکی از آب در میاد.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
چششم احتمالا یه کانال بزنم و توش بذارم

موفق باشی عزیزم .ب امید روزی که انسانها خدارو بهتربشناسن و به وجدانشون بیشتر گوش بدن ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....