2777
2789
عنوان

کیست کورویید در بارداری

96 بازدید | 8 پست

سلام دوستان دیروز رفتم سونوگرافی آنومالی اسکن هفته ۱۸ بارداری و در سر جنین کیست کوروییدی ۶میل دیدند

بعد فرستادنم اکو کاردیوگرافی قلب و مشکلی نداشت

بعد مدارک فرستادم برای دکتر سونوگرافم گفت نرماله و احتیاجی به آمینوسنتز نیست

ولی نگرانی داره پدرمو در میاره هزارتا فکر تو سرم میاد

تجربه‌ای دارید کمکم کنید؟؟؟؟؟

عزیزدلم نگران نباش توکلت به خدا باشه گفتن مشکلی نیست چرا نگرانی؟ اگه برات مقدوره جای دیگ آزمایش یا سنوگرافی رو تکرار کن و پیش دکترای دیگه ببر و نظر بقیه رو هم بپرس تا خیالت راحت بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تو ۱۸ هفتگی انومالی که دادم گفت تو سر جنین دو تا کیست هست اندازه اش رو یادم نیس چند میل بودن اما پزشک سنوگرافیم یه آقای خیلی با تجربه و با حوصله بود کامل برام همه چیو توضیح داد و گفت حتماااا پیگیری کن

منم رفتم امینوسنتز دادم خداروشکر سالم بود و کیست ها هفته ۲۸ که رفتم سونو جذب شده بود 

الان دخترم کلاس اولیه

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
2805

من هم اتفاقا دیروز رفتم، مال دختر من ۱۰ میل بود، تو قلبش هم بود.

من امینوسنتز دادم و خداروشکر جواب اولیه اش خوب بوده.

دکتر گفت چون آمینو دادی دیگه استرس نگیر، خودشون جذب میشن.

منم پنجشنبه میرم برای قلبش.

خدایا تا دنیا بیان، ما رو میبرن تیمارستان

اصلا نگران نباش از بین میره برامنم تو آنومالی گفتن چندتا کیست ریز داره تو مغزش سونو گف ۳ هفته دیگه بیا .بعد ۳ هفته رفتم از بین رفته بود 

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی خداجونم..
من هم اتفاقا دیروز رفتم، مال دختر من ۱۰ میل بود، تو قلبش هم بود.من امینوسنتز دادم و خداروشکر جواب او ...

آره بخدا آخه غربالگری اول گفتن استخوان کف بینی نازکه و باید سلفری بدی منم اون آزمایش انجام دادم

حالا دیروز آنومالی اینو گفتن