2777
2789
عنوان

توهم بارداری بدون دخول

301 بازدید | 14 پست

بچه ها ، دخترا شما این توهم رو داشتید توی دوره عقد یا نه؟؟؟

من یه دخترخاله دارم یعنی دهن منو ..... انقد ک همش تو استرسه نمیدونم چطور کمکش کنم بنابر شرایط همسرش ۲سال باید عقد باشه و انقد سر بزرگه ک‌ رابطه هم دارن ولی توهمشم میزنه و چون از خاله‌م میترسه ب من میگه

امشب میگفت ۳روز پریودیم عقب افتاده گفتم خب گفت اون دفعه  ک شوهرم اومده رابطه بدون د.خول داشتیم ولی خودشو تمیز کرد دوباره ادامه داد نکنه حامله‌م🙂 گفتم خب چیزی ک رو بدنت نریخت گفت نمیدونم  اصلا خیلی نگرانه الان داره تو ایتا چت میکنه و استیکر گریه میزاره چی بهش بگم روانی شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محلش نده

استرسیه

خیلی زیاد

از ایناست ک استرس میگیره موهاشو دور انگشتش میپیچونه میکنه😒

اصلا امکانش هس بنظرتون ک حامله باشه با چیزی ک گفتم؟

میگ بعد از رابطه با دستمال بین پا و بدنمو پاک کردم بعد رفتم دستشویی مایع مالیدم و شستم ولی آب و کف رفت سمت بالا و نواحی خاص🙄

استرسیهخیلی زیاداز ایناست ک استرس میگیره موهاشو دور انگشتش میپیچونه میکنه😒اصلا امکانش هس بنظرتون ک ...

دیوونس

بگو دوتا کتاب بخون نحوه بارداری رو متوجه بشی

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

من یسری تو دوران عقد پریودم عقب افتاد جدود یکی دو ماه داشتم از ترس خودمو خیس میکردم

هیچکسم نبود به من بگه بابا شما که کاری نکردین 😐نکنه با فتو سنتز قراره بچه دار بشی

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
بعد میاد از منی ک مجردم و اصلا نیمدونم چی ب چیه میپرسه منم از اون گنگ تر نمیدونم چی بگم خب

اگه خیلی نگرانه کان دوم بذاره 

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

چیزی نیست که چاره نداشته باشهاگه بد میدونید یا باید با احتیاط کاااااامل پیش برید یا اصلا انجام ندید

الان این چیزایی ک میگه رو من بخدا سر در نمیارم بعد تا ساعت ۹سرکار بودم خسته‌م از اینورم این هی میاد میگ آجی اینطور شد و اونطور شد مامانم میکشتم و فلان بهش گفتم بیا فردا ببرمت ازمایش خون بده استیکر گریه‌ش بیشتر شد میگم چته میگ من یه چیزیمه ک تو اینو گفتی