2777
2789
عنوان

توهم بارداری بدون دخول

301 بازدید | 14 پست

بچه ها ، دخترا شما این توهم رو داشتید توی دوره عقد یا نه؟؟؟

من یه دخترخاله دارم یعنی دهن منو ..... انقد ک همش تو استرسه نمیدونم چطور کمکش کنم بنابر شرایط همسرش ۲سال باید عقد باشه و انقد سر بزرگه ک‌ رابطه هم دارن ولی توهمشم میزنه و چون از خاله‌م میترسه ب من میگه

امشب میگفت ۳روز پریودیم عقب افتاده گفتم خب گفت اون دفعه  ک شوهرم اومده رابطه بدون د.خول داشتیم ولی خودشو تمیز کرد دوباره ادامه داد نکنه حامله‌م🙂 گفتم خب چیزی ک رو بدنت نریخت گفت نمیدونم  اصلا خیلی نگرانه الان داره تو ایتا چت میکنه و استیکر گریه میزاره چی بهش بگم روانی شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محلش نده

استرسیه

خیلی زیاد

از ایناست ک استرس میگیره موهاشو دور انگشتش میپیچونه میکنه😒

اصلا امکانش هس بنظرتون ک حامله باشه با چیزی ک گفتم؟

میگ بعد از رابطه با دستمال بین پا و بدنمو پاک کردم بعد رفتم دستشویی مایع مالیدم و شستم ولی آب و کف رفت سمت بالا و نواحی خاص🙄

استرسیهخیلی زیاداز ایناست ک استرس میگیره موهاشو دور انگشتش میپیچونه میکنه😒اصلا امکانش هس بنظرتون ک ...

دیوونس

بگو دوتا کتاب بخون نحوه بارداری رو متوجه بشی

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

من یسری تو دوران عقد پریودم عقب افتاد جدود یکی دو ماه داشتم از ترس خودمو خیس میکردم

هیچکسم نبود به من بگه بابا شما که کاری نکردین 😐نکنه با فتو سنتز قراره بچه دار بشی

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
بعد میاد از منی ک مجردم و اصلا نیمدونم چی ب چیه میپرسه منم از اون گنگ تر نمیدونم چی بگم خب

اگه خیلی نگرانه کان دوم بذاره 

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

چیزی نیست که چاره نداشته باشهاگه بد میدونید یا باید با احتیاط کاااااامل پیش برید یا اصلا انجام ندید

الان این چیزایی ک میگه رو من بخدا سر در نمیارم بعد تا ساعت ۹سرکار بودم خسته‌م از اینورم این هی میاد میگ آجی اینطور شد و اونطور شد مامانم میکشتم و فلان بهش گفتم بیا فردا ببرمت ازمایش خون بده استیکر گریه‌ش بیشتر شد میگم چته میگ من یه چیزیمه ک تو اینو گفتی