2777
2789
عنوان

چرا میگن هرروز قبرستان رفتن خوب نیست❓️من هرروز میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 37 پست
اخه نامزدم اونجا دفن شده چجوری فقط یه نشانه😭😭😭😭

عزیزم بعد مرگ جسم ارزشی نداره الان روح نامزدت همه جا و هر لحظه باهاته و اینو یقین بدون اون از هر روز رفتن تو قبرستون خوشحال نمیشه خدا به دلت صبر بده غم بزرگیه اما خود ما هم روزی رفتنی هستیم جوری رفتار کن زندگی کن که نامزدت دوس دهشت مسلما اون دوس نداره الان تو عذاب باشی غمگین و افسرده باشی رهایی تو باعث شادیه روحه مرحومه بیشتر از اینکه خودت ناراحت باشی اون مرحوم در عذابه با حال روز تو 

عزیزم بعد مرگ جسم ارزشی نداره الان روح نامزدت همه جا و هر لحظه باهاته و اینو یقین بدون اون از هر روز ...

سعی میکنم کمتر برم اصلا از خودم و زندگیم بدم اومده فکرنمیکردم این اتفاق برام بیوفته همش ۲۳ سالگی رو فکرمیکردم لاقل عروسی گرفتم سرخونه زندگیمم خسته شدم همش غم غصه حسرت تنهایی همه چی بهم فشار اورده. تنهاییه الانم با تنهاییه قبل نامزدیم خیلییی سخت تره چون اونموقع مجرد بودم و درکی از غم و شکستی که الان خوردم ندارم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا بزرگه توکل کن به خدا و از نو بساز گلم

ممنون عزیزم ولی چیو از نو بسازم زندگی من خراب شد

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
ممنون عزیزم ولی چیو از نو بسازم زندگی من خراب شد

نه عزیزم این اول زندگیته هر کی یه جور امتحان میشه امتحانت سخت بوده درست اما این همه آدم فوت میشه آیا همه نزدیکانشون دست از زندگی بر میدارن مسلما که نه هر چقد تو درس و زندگی موفق تر باشی نامزدتم آرامشش بیشتره 

نه عزیزم این اول زندگیته هر کی یه جور امتحان میشه امتحانت سخت بوده درست اما این همه آدم فوت میشه آیا ...

باورت میشه من چقد خاستگار داشتم،خوشگل هم بودم خیلی هم شاد و پرانرژی بودم همیشه فکرمیکردم قراره چقدر زندگیم خفن باشه ولی اول جونیم پژمرده شدم حالا کارم به جایی رسیده همه منو یه ادم بدبخت میبینن که بااینقد خاستگار اخرش اینجوری شد

باورت میشه من چقد خاستگار داشتم،خوشگل هم بودم خیلی هم شاد و پرانرژی بودم همیشه فکرمیکردم قراره چقدر ...

وااای نگو تورو خدا تقدیره چه بد بختی  حالا به نظرت مادری که تک پسر جوونشو از دست میده چی یا دخترشو نمیشه که با تقدیر خدا جنگید تو آشناهامون یه خانوم دوتا پسر دانشجوشو تو یه روز از دست داد الان ۱۰ ساله اما داره زندگی میکنه خودتو جمع کن خدا رحمت کنه نامزدتو اما زندگی ادامه داره