2777
2789
عنوان

تب یهویی بچه 😭 توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 32 پست

عزیزم الان ویروس افتاده بیشتر هم بچه هارو درگیر کرده، پسر منم مریض شده، حتماااا ببر دکتر براش دارو بده الانم پاشویه کن با اب ولرم و یکم تو اب نمک بریز سریع میاره پایین تبش رو، بعد بهش مایعات هم بده، اب سیب هم بگیر بده با اب میوه گیری برای تب خوبه، اگ خیلی تبش زیاده شیاف دیکلوفناک ۵۰ یا استامینوفن ۱۲۵ بزار، یا شربت ایبوپروفن کودکان حدود ۵ سی سی بده بهش هر ۶ ساعت

رفتم همبرگر خریدم روش نوشته بود ۱۰۰% گوسفندی! وقتی که خوردم فهمیدم منظورش با من بود🐑  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبش چنده؟ استامینوفن دادی؟ شاید ویروس رزوئلا باشه. یه تب خالی میکنن سه روز طول میکشه. بعدشم یکم دونه ...

رزوئلا قبلا یه بار گرفته اون خیلی تبش بالا بود این اونطوری نیست

2805
پاشو ببرش دکتر تا خدای نکرده حالش بدتر نشده تاصبحمگه دوره غضنفرمیرزاقلی خانه که توی صدتا آبادی یه طب ...

قبلا مریض میشد بدو بدو‌میبردم‌دکتر ولی هیچی حالیشون‌نیست‌که‌اورژلنس اینا منتظرم‌یبرم‌دکتر خودش فردا

نمیدونم شاید گوش. یا گلو باشه اصلا خود تب نشونه بزرگی یرای اینکه بچه رو ببری دکتر علائم ک فقط سرفه ع ...

میگم شاد سندرم دستو پا دهان گرفته 

یا ابله مرغون‌

ابله مرغون‌اول تب میکنه بعد جوش میزنه؟

فقط خیلی زیاد مراقب تبش باش تشنج نکنه.استامینوفن ،پاشویه ، پیاز کف پا.حتما تبشو بیار پایین و فردا صبح حتما ببر دکتر

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
قبلا مریض میشد بدو بدو‌میبردم‌دکتر ولی هیچی حالیشون‌نیست‌که‌اورژلنس اینا منتظرم‌یبرم‌دکتر خودش فردا

نبرش پیش هردکتری ،ببرش پیش متخصصصصه اطفاااااللللل،اون بچه الان به همچین چیزی نیازداره و بس

هرچه سریعتر یه شیاف استامینوفن کودکان براش بذار. اصلا سهل انگاری نکن

استامینوفن دادم تبش الان کمع ۳۷/۵ بود الان اومده پایین

میگم‌یه‌وقت ابله مرغون‌یا سندرم دستو‌پا نباشه؟

استامینوفن دادم تبش الان کمع ۳۷/۵ بود الان اومده پایینمیگم‌یه‌وقت ابله مرغون‌یا سندرم دستو‌پا نباشه؟

دست پا دهان پسر من گرفت پارسال. کف دست و پاش خیلی میخارید، جوری که تاول تاول میشد

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

2810