2777
2789
عنوان

بعد از هفت سال فهمیدم مال من نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1971 بازدید | 86 پست
فقط اینو بهت بگم که اصرار به موندن آدما هیچ فایده ای نداره جز اینکه یه مدت بعد به خودت لعنت میفرستی ...

دقیقا مث چی پشیمونم اوناییکه نگفتن عزیز ترند 

آدمهایی دورش ببینی حالت بهم میخوره لیاقتش نشون داد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا مث چی پشیمونم اوناییکه نگفتن عزیز ترند آدمهایی دورش ببینی حالت بهم میخوره لیاقتش نشون داد

خب دیگه عزیز من شما یه قورباغه رو بوس کنی شاید بشه شاهزاده ولی چشمش هنوز دنبال مگسه 😏

ولش کن بره 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند 
من اون زمان رسماً مردم قشنگ داشتم آب میشدم فکرکن تو تمام مراسمات باشی و ببینی و بخندی به رو نیاری هم ...

خیلی بده الهی ک آدمایی گ تو سرنوشت هم نیستند سرراه هم قرار نگیرند 

دقیقا مث چی پشیمونم اوناییکه نگفتن عزیز ترند آدمهایی دورش ببینی حالت بهم میخوره لیاقتش نشون داد

به زور میخوای خودت رو بهش ثابت کنی

اصلاا درست نیست این جوری 

اگه بهت ابراز علاقه کرده بود و قول ازدواج داده بود یه چیزی

ولی این جوری تو خودت تنها این همه سال بریدی و دوختی

شغلت چیه؟

دولتیه؟

شغلتو تغییر بده کمتر ببینیش

تاپیکتو خوندم قلبم درد گرفت یاد خودم افتادم..

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
2810