2777
2789
عنوان

بعد از هفت سال فهمیدم مال من نیست

1971 بازدید | 86 پست

هفت سال عاشقش بودم بزرگش کردم انگار ی نوزادی دادن بغلم هفت سالش کردم بزرگش کردم صبوری کردم خون دل خوردم موهام سفید شد باید دودستی بدمش بع یکی دیگه دارم روانی میشم بدون اون نمیتونم دووم بیارم قراره بره خواستگاری دخترعموش سه بار غرورم نادیده گرفتم به پاش افتادم ولی روز به روز متنفر تر میشه ازم گناه من فقط اینه دوسش دارم 

ی شب آرزومه با آرامش بدون قرص بخوابم خیلی خستم خیلی   انگار کل دنیا جلوم وایستاده نمیتونم کاری کنم زورم به هیچی نمیرسه از هر طرف کاری درسی عاطفی 

کسی مث من بود تجربه داریو کمکم کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته متاسفم ولی خب چرا اون این نظرو داره اتفاقی افتاده بینتون

خیلی خوب بودیم باهم من دیگه نتونستم حس دوست داشتنم پنهان کنم و بهش گفتم از وقتی فهمید عوض شد ی آدم دیگه شد 

متاسفم برا دردی ک داری میکشی اما ب خاطر کسی ک غرورتو له کرده به خودت و جسم نازنینت صدمه نزن 

یه دوست دارم ۸ سال برا از دست دادن عشقش زجر کشید اونقد ک معده اشو داغون کرد یه عمل سخت کرد ۸ هفته رفت کما کل حافطه اشو ب جز بچه گی از دست داد یه ادم ۳۵ ساله الان میخابه پا میشه همه چی یادش میره ...نکن با خودت به خودت برس روزتو با کار و سرگرمی پر کن مواظب سلامتیت هم باش که بعدا پشیمونی سودی نداره

2810