2777
2789
عنوان

بازم مرده هول افتاد دنبالم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 39 پست

یعنی تو هربار میری بیرون این هست؟

کشیک میده دم خونتون که میفهمه؟

آخه چجوری پیدات میکنه

خیلی مراقب خودت باش

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی تو هربار میری بیرون این هست؟کشیک میده دم خونتون که میفهمه؟آخه چجوری پیدات میکنهخیلی مراقب خودت ...

نمیدونم هر بار من رفتم افتاده دنبالم دونه دونه مغازه هارو باهام اومده 

ی سری شلوغ بود منو گم کرد من پشت سرش بودم دیدم کلشو گرفته بالا رو سر پنجه هاش وایستاده دنبال من میگرده منم خودمو انداختم تو پاساژ به هوای اینکه رفت بعد نیم ساعت ادمدم بیرون دیدم رو پله های پاساژ نشسته 

نمیدونم هر بار من رفتم افتاده دنبالم دونه دونه مغازه هارو باهام اومده ی سری شلوغ بود منو گم کرد من پ ...

خیلی ترسیدم 

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
خیلی ترسیدم

منم همینم الانم انقدرعصابم خورده خوابم نمیبره

شوهرمو بگم شاید شاید بتونم قانعش کنم ولی بابام اگه بابامو بگم مطمئنم باید فاتحه پسررو بخونم

ی سری از مدرسه میومد ی پسره ای زر ممفت میزد بابام باماشین همون موقع رسید🤦🏻‍♀️دنبال پسره افتاده بود با ماشین زیرش کنه😭

منم همینم الانم انقدرعصابم خورده خوابم نمیبرهشوهرمو بگم شاید شاید بتونم قانعش کنم ولی بابام اگه بابا ...

باید به شوهرتو بابات بگی دوتایی بریزن سرش

مثلا تو بری یه جای خلوت بابات اینا از قبل اونجا باشن گیرش بندازن

ببینن چی میخواد از جونت

اگه اینکارو نکنی ممکنه اتفاقی برات بیوفته ک بعدا پشیمون بشی

باید به شوهرتو بابات بگی دوتایی بریزن سرشمثلا تو بری یه جای خلوت بابات اینا از قبل اونجا باشن گیرش ب ...

😔😔نمدونم چه مرگشه حلقه به اون گندگی نمیبینه با شوهرم منو دیده