ببین رژ لب به مرور زمان لب هارو تیره میکنه
هر روز صبح که مسواک میزنی خیلی اروم با مسواک روی لبت برو پوست های مرده کنده مبشه خیلییییی تاثیر داره قشنگ لبارو قلوه ای و قرمز میکنه بعدش بالم لب بزن بالم لب دکتر ژیلا هم قیمتش مناسبه هم خیلی خوبه فکر کنم طی 3 روز نتیجه رو ببینی
برای مژه یکسری سرم هست برای رشد که ممکنه قیمتشون زیاد اقتصادی نباشه ولی پیشنهاد طبیعیم ازین پماد های چشمی ویتامین a عه که میلیا برای من نیاورد 2 چون برای چشمه اصلا خیلی تاثیر داره طی 3 هفته تا 1 ماه برای این باید صبر ددشته باشه به ابروهاتم میتونی بزنی اونها هم رشد بکنن اگه کم پشتو کوتاهن
برای پوستت یه کوچولو دیگه باید هزینه بکنی چون اگه میخوای واقعاً نتیجه ببینی اکثراً محصولات پوستی ایرانی نتیجه دلخواه رو نمیدن
اول باید ببینیم مشکل پوستت چیه باید ببینی اگه جوش داری دلیلش چیه به خاطر تغذیه است به خاطر کمبود خواب هورمونیه به خاطر آلودگی دلیلشو باید پیدا بکنیم
حالا اگه لک داری باید ببینی لکهای جوش چقدر قدیمیه قهوهای شده هنوز قرمزه به خاطر آفتاب به خاطر چیه
نوع پوستتم خیلی مهمه اگه دماغت چونت و پیشونیت چربه و بقیه پوستت خشکه یعنی پوست مختلط داری ولی اگه کل پوستت خشکه صبحا که بیدار میشی پوست پوست شده احساس کشیدگی یکنی یعنی پوستت خشکه و اگه کل پوستت چرب روی گونههات بینی چونه همه جا چربه یعنی خب بالاخره پوست چرب داری و اگه هیچ کدوم از اینا نیستی یعنی پوست معمولی داری که بهترین نوع پوسته
یه روتین پوستی خیلی ساده و ضروری که همه باید داشته باشند و برای شروع میتونی این کارا رو بکنی اینه که
به یه مرطوب کننده نیاز داری مخصوص نوع پوستت یه ژل شستشوی ملایم مخصوص پوستت ضد آفتاب مخصوص پوستت
این سه تا ضروریترین چیزهایین که باید داخل روتین پوستی داشته باشی حالا به جز این سه تایی که گفتم میتونی بیای سرمهای مختلف رو بزنی مثلاً اگه منافذ داری سرم سالیسیلیک اسید اگه جوش داری سرم نیاسینامید اسید میزنی که برای منافذم خوبه
سرم دیگه هم هست که حواست باشه دیگه زیادی سرم نزنی چون که چند تا اکتیو مختلف رو با همدیگه استفاده کنی بد میشه
برای شروع اگه پوستت چرب داری هر روز صبح و هر شب پوستت رو با ژل شویندت بشور بعد مرطوب کننده بزن و هر روز بدون استثنا ضد آفتاب اگه پوست خشک مختلط داری میتونی فقط یک بار صورتتو بشوری در روز
یادت باشه که روتین پوستی یه روندیه که حداقل باید برای سه ماه انجامش بدی تا بالاخره نتیجه رو ببینی پیشنهاد من اینه که سه ماه این دکمه پوستی ساده رو امتحان بکنی اگه لکها جوشها و منافذت بسته نشد ری سراغ سرمهای مختلف برای موهای براق و نرم و بلندم رای رشد در ریزش مو میتونی آب روزماری یا روغن رزماری به ریشه موهات بزنی برای ساقه مو هم از روغن آرگان استفاده کن و اگه از سشوار یا اتو استفاده میکنی حتماً ضد حرارت بزن که موهات آسیب نبینه و موخوره نگیره اینا تمام چیزایی بود که من میدونم امیدوارم بهت کمک کنه عزیزم