2777
2789

کاپ قاعدگی ی چیزیه ک وقتی ازش استفاده نکردین خیلی چندش و ترسناک و عحیب ب نظر میاد و میگین خیلی بد فلان میکنه زخم میکنه ولی وقتی استفاده کنید زندگیتون ب قبل و بعدش تقسیم میشه 

وااقعا خیلی خوبه 

برای مجردا نیست فقط متاهلا ک خونریزی زیاد دارن عالللیه هزااار تا فایده داره 

گفتم بهتون بگم اخه عالیه خدا خیرم بده ک گفتم بهتون و خدا خیر بده اونی ک ب من گفت 🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسیار بده من از چند تا متخصص پرسیدم

منم پرسیدم و همه ی دکترا فقط از خوبیش گفتن مثلا یکی از بدی هاشو بگو ؟ 

من از وقتی میزارم ن عفونت گرفتم ن هیییچی تمیییز باشگاه میرم ورزش میکنم با ۱۰ روز خونریزی

راستش برای من تو بدنم دردناک بود فکر کنم واسه لاغرا خوب باشه

ن ب چاق و لاغر نیست باید اندازه ی کوچیکشو بخری بعد بار اول چون یکم ترسناک ادم از گذاشتنش حس بدی داره ولی بار بعد دیگ حسش نمیکنی اصلااا یادت میره پریودی

یک تحقیق معتبر و رسمی اعلام کرد داخل کاپ قاعدگی ریز ذرات کشف شده پس استفاده نکنید

تمامی تحقیقات رسمی جهان اعلام کردن نوار بهداشتی انواع سموم عفونت ها و و و رو به بدن جذب میکنه .. 

و بعد از چندین سال استفاده بدی از کاپ قاعدگی ندیدم ب عنوان کسی ک ۱۰ روز در ماه ازش استفاده میکنه و قبلا نوار بهداشتی گذاشته

ن ب چاق و لاغر نیست باید اندازه ی کوچیکشو بخری بعد بار اول چون یکم ترسناک ادم از گذاشتنش حس بدی داره ...

من دوسال میگذاشتم و همیشه هم درد داشتم خانم برادرم هم همین رو میگفت

2810