2777
2789
عنوان

بعد مدت ها اومدم نی نی سایت🥰(نیلا نورایی)

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 43 پست

منم بعد ۸ ماه اومدم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
عزیزم چرا ما رو تنها گذاشتی اخه 🥹دوستمم از وقتی رفته دیگه ماهاست ندیدمش ادم احساس میکنه دیگه خودشو ...

واقعا نمیدونم چرا یجوری شد که به کل نی نی سایتو فراموش کرده بودم..منی ک معتادش بودم🥺😅😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچکدوم😂فعلا تو مرحله خواستگاری هستیم عزیزماصن کلا یادم از نی نی سایت رفته بود🥺

ای جانم خوشبخت بشی عزیزم

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
راستش دیگه تلاشی ام نکردم

بهش باور نداری دیگه ؟ دوست نداری بری ؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
من خودم فکر کنم بعد یه سال اومدم🥹ی دو سه باری همینجور سر زده بودم ولی دیگه نیومده بودم تا الان

پشیمونم

کاش دوباره تعلیق شم

امروز بخاطر نی نی سایت درس نخوندم اصلا

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
مرسی انشالله که توام خوشبخت بشی مهربون😍🥰🩷

فدات عزیزممم🫂

ولی از من دیگه گذشته😅

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
من خودم فکر کنم بعد یه سال اومدم🥹ی دو سه باری همینجور سر زده بودم ولی دیگه نیومده بودم تا الان

یه سر از سرکنجکاوی ب اخرین تاپیکت زدم مال همین تیر ماه بوده ک😂

پشیمونمکاش دوباره تعلیق شمامروز بخاطر نی نی سایت درس نخوندم اصلا

منم دقیقا تو دوران مدرسه و امتحانا کلی میومدم نی نی سایت حتی چند بار خودم به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه ولی بازم برمیگشتم..

جالبیش اینجاست ک مدرسه تموم شد نی نی سایتم گذاشتم کنار😂

2810