2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیر خشک یا پاستوریزه

اگه پاستو ریزه میخوره اونو بده 

بعد اگه با لیوان نخور با نی بده 

از اون پاکتیا بگیر

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
واقعا کارم خیلی سخته چون پسرم فوق العاده بد قلق و بد خوراکه

پسر منم همینه .جالبش اینجاست دارم بهت راهکار میدم😂😂

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
خدا خیرت بده باز تو تونستی غذا خورش کنی من چی بگم

عزیزم غذا نمیخوره به زور میدم تو دهنش نگه میداره 

شیر یا غذا آبجی جون

کلا از نوزادی ش رفلاکس داشت شیر نمیخورد با قطره چکون ۳۰ سی سی دو ساعت طول می‌کشید بهش بدم و آخرم بالا می‌آورد، بعد ش م برا غذا همین طور بود ،نمی‌خورد اگرم به زور میدادم بالا می آورد ،خیلی خیلی عذاب میکشیدم هیچکس م درکم نمیرد ،از یه سنی به بعد دیگه رهاش کردم دیگه واقعا، اصلا توجه نمیکردم خورد یا نه ،میاوردم‌جمع میکردم کم کم خودش بهتر شد، الان دیگه از اون ور بوم افتاده باید بگم پاشو بسه نخور ،میخوام بگم خودتو عذاب نده خوب میشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

[QUOTE=357845892]کلا از نوزادی ش رفلاکس داشت شیر نمیخورد با قطره چکون ۳۰ سی سی دو ساعت طول می‌کشید بهش بدم و آخرم بال ...[/QUOT

عزیزم من حال اون روزا تو درک میکنم دعا کن این روزای منم بگذره خودم هر چی میخورم زهره برام 

میشه بگی کی خوب بچه ت تقریبا چند سالش بود 

چجوری با این وضعیت از شیر گرفتیش😪😪

شیر خشک می‌خورد که به اونم هیچ علاقه ای نداشت ،من فقط درست میکردم میریختم بیرون طبق وظیفه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
[QUOTE=357845892]کلا از نوزادی ش رفلاکس داشت شیر نمیخورد با قطره چکون ۳۰ سی سی دو ساعت طول می‌کشید ب ...

سه چهار سالکی به بعد خوب شد ،از من تو نصیحت چون خودم گذروندم زیاد سخت نگیر ،نگران نباش چیزی ش نمیشه بالخره در روز به اندازه ی یه قاشق هم بخوره کفایت میکنه، بزار این دوران بگذره ،خودش خوب میشه 

2810