2777
2789
[QUOTE=357835716]۱۵ ماهشه پسرم میخوابونم با زور و دعوا بهش غذا میدم اصلا قورت نمیده تو دهنش نگه میدا ...

دوسالش شده؟ 

اگه شدهبگیر هیچی بهش نده بزار خودش گرسنه میشه میخوره 

فقط از شیر گرفتی به زور غذا نده 

شده از صبح تا شب غذا بهش نده خودش بیار ازت غذا بخواد 

حرف میزنه؟

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
خواب پسرت چجوریه ؟؟

بعد از ظهر خونه تو سکوت باشه دو ساعت 

شبا میخوابه یکی دوبار بیدار میشه شیر میخواد 

برا تو چی؟

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوسالش شده؟ اگه شدهبگیر هیچی بهش نده بزار خودش گرسنه میشه میخوره فقط از شیر گرفتی به زور غذا نده شده ...

نه ۱۸ماهشه دکترش گفت میتونی ۱۸بع بعد بگیری .گفتم شاید بگیرم غذا بخوره .حرف نمیزنه ولی منظور خودشو میرسونه

بعد از ظهر خونه تو سکوت باشه دو ساعت شبا میخوابه یکی دوبار بیدار میشه شیر میخواد برا تو چی؟

منم ظهرا دو ساعت می‌خوابه.شبا هم ده می‌خوابه تا شیش صبح ده بارم بیدار میشه 

تا وقتی شیر بدید غذا نمیخوره من دخترم تولد یه سالگی از شیر گرفتم یه هفته مقاومت غذایی ذاشت بعد میزو ...

آخه مامانم میگه اگه از شیر بگیری غذا هم نخوره چی 

نه ۱۸ماهشه دکترش گفت میتونی ۱۸بع بعد بگیری .گفتم شاید بگیرم غذا بخوره .حرف نمیزنه ولی منظور خودشو می ...

پسر منم ع ع ع میکنه منظورش رو میرسونه😂

برا دوسالش شه بعد 

شیرت از غذا مهم تره

منم ظهرا دو ساعت می‌خوابه.شبا هم ده می‌خوابه تا شیش صبح ده بارم بیدار میشه

گریه هم میکنه یا فقط شیر میخواد؟

بانو قبل از شیر گرفتن غذا میخورد؟؟

نه نمی‌خورد یه سالش بود خیلی غذایی نبود یعد یه سال شیر اهمیتی نداره چون انتی اکسیدان نداره فقط به مادر لطمه میزنه و وابستگی کودک زیاد میشه. هر چی دیرتر بگیری دیرتر جیششو میگه دیر تر حرف میزنه و وابستگی زیاده به فکر خودت باش تا به حال هیچ بچه ای از گرسنگی اختیاری دور از جون از بین نرفته .یه صبح تا شب که گرسته بمونه قابلمه غذارو میخوره

نه نمی‌خورد یه سالش بود خیلی غذایی نبود یعد یه سال شیر اهمیتی نداره چون انتی اکسیدان نداره فقط به ما ...

آخه الان تا دهنش میکنم یه چیزی عوق میزنه انگار بلد نیست غذا بجوعه حالا نمی‌دونم دکتر میگه چون با شیر سیر میشه اینطوری میکنه

نه نمی‌خورد یه سالش بود خیلی غذایی نبود یعد یه سال شیر اهمیتی نداره چون انتی اکسیدان نداره فقط به ما ...

آخه پسرم قشرق راه میندازه هاااا انقد گریه می‌کنه تا شیرو بهش بدم از شیر شب هم نتونستم بگیرمش 

2810