2777
2789
عنوان

پریود دختران با قد 148تا 150

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 86 پست
عزیزم دخترت سه سال استخوانی فرصت داره سالی سه سانت هم حساب کنی۹سانت دیگه رشد می‌کنه فقط بسپار به زما ...

صفحات رشدش سریع بسته میشن .دکتر گفت شاید چهار تا شش ماه دیگه کامل بستە بشه .به خدا اینقد نگرانم موهام سفید شده از بس استرس دارم . خواب و خوراک ندارم.

عکس مچ دست گرفتید ازش ؟ سن استخوانش چندسال بود؟

نه والا عکسم نگرفتیم فقط بردیم پیش دکتر زنان که گفت هیچ مشکلی نداره  من خودم اولین بار 15 سالم بود شدم واقعا بچه های الان گناه دارن که میشن

لطفا لایک نکنید❌ مخالف نظرمی ریپ نزن حوصله دعوا ندارم😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببرش پیش دکتر زنان که واست ازمایش و سونو بنویسه بعدش جوابشو ببر پیش دکتر زنان. اگه خواستی یه دکتر غ ...

دکتر غدد بردم که کلا ناامیدم کردن . از 9 سالگی میبرم ولی همیشه میگفت طبیعیه . وڤتی پریود شد نا امیدم کرد و گفت دیگه رشد نمیکنه

نه نگرفتم دکتر نگفت قبل از پریود دوسال زیر نظر دکتر غدد بود بعد از پریود گفت دیگه با من کاری ندارید ...

دختر منم از9 سالگی تحت نظر غدد بود که هر بار میرفتم میگفت همه چی خوبه 

دکتر غدد بردم که کلا ناامیدم کردن . از 9 سالگی میبرم ولی همیشه میگفت طبیعیه . وڤتی پریود شد نا امیدم ...

به نظرم اینا خرافاته،  من خودم وقتی پریود شدم دکترم نرفتم ولی قدم رشد کرد

لطفا لایک نکنید❌ مخالف نظرمی ریپ نزن حوصله دعوا ندارم😏

صفحات رشدش سریع بسته میشن .دکتر گفت شاید چهار تا شش ماه دیگه کامل بستە بشه .به خدا اینقد نگرانم موها ...

عزیز دلم درکت میکنم تو تاپیک مامان مهرسا با هم چت کردیم ولی یه وقتایی حرف دکترا درست در نمیاد ..من چی بگم که دکتر گفته دخترم ۱۴۵فوق ۱۵۰بشه

عزیز دلم درکت میکنم تو تاپیک مامان مهرسا با هم چت کردیم ولی یه وقتایی حرف دکترا درست در نمیاد ..من چ ...

میدونم عزیزم حالت و درک میکنم . دختر منم 149 و سه ماهه تغییری نکرده و میگن دیگه رشد نمیکنه. انشالا دختر شما رشد کنه چون هنوز پریود نشده فرصت دارید

ولا بخدا منم میگم کاش دخترم رو دکتر نمیبردم کاش آمپول نمیزدم دکتر بردن برای بلوغ کلا اشتباه

من و خواهرام و مادرم همه تو سن دخترم پریود شدیم و قدمون زیر 160 نیست. خدایا چرا دترم باید اینجوری بشه . هر روز خودمو لعنت میکنم که چرا نتونیتم براش کاری بکنم 

من و خواهرام و مادرم همه تو سن دخترم پریود شدیم و قدمون زیر 160 نیست. خدایا چرا دترم باید اینجوری بش ...

من دقیق دوساله دارم با زجر زندگی میکنم پیر وداغون شدم ..ولی دخترای ما مامان افسرده و شکسته نمیخان بخدا ...بخدا قسم اگه تجربه الانمو داشتم تحت هیچ شرایطی براش آمپول نمیزدم حتی دکتر نمیبردم برای چکاپ ساده

2810