2777
2789
عنوان

لب تاپ استوک

58 بازدید | 7 پست

لب تاپ استوک خوبه ازکجا بخریم ؟

اینترنتی بخریم یه موقع مشکلی نداشته باشه من سایتهای ترب و دیجیکالا رو نگاه کردم تاحالا از این سایتها لوازم الکترونیکی خرید؟مدل لپ تاب خوب برای برنامه نویسی چی پیشنهاد میکنید 

الکترونیکیارو حضوری بخر

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

تقریبا میشه گفت ۹۹‌.۹۹٪ لپ تاپهایی که تو ایران ادعا میشه استوک هستن، در حقیقت استوک نیستن و دست دومن و کلی مشکلات ریز و درشت دارن که بعد از چند ماه گذشتن از خریدشون معلوم میشه

توصیه نمی کنم اصلا

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
کجا خوبه ؟هم جنساش هم قیمتش

تو نت بگرد ببین کجا میتونی حضوری بری بخری

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

من از دیجیکالا گوشیمو خریدم آیفون ، لپتاپ دو تا خریدم ، قطعات کامپیوتر خونگی خریدم ، یه هیتر برقی خریدم و تقریبا 120 تا سفارش تا الان از دیجیکالا داشتم

ولی دیجیکالا گرون فروشه 

باسلام هم هست

ولی اینا استوک نمیفروشند برای استوک باید بری تو اپ دیوار و از شهرتون پیدا کنی خرید کنی

معمولا جنس نو بخری انلاین مشکلی پیش نمیاد ولی استوک شاید مشکل داشت

برای برنامه نویسی دنبال مدل نباشید که

دنبال این باشید که حداقل نیازمندی های برنامه نویسی را داشته باشه حالا مدل هرچی میخاد باشه

رم حداقل 8 گیگ

سی پی یو نسبتا خوب حداقل نسل پنج

هارد حتما از نوع ssd

فقط سوال یا مشاوره ی برنامه نویسی در خصوصی بپرسید. چت بی مورد نباشه . تمامی درخواست های دوستی رو یکی دو روز بعد از پیام خصوصی لغو میکنم. با تشکر