2777
2789

من یه خواهر شوهر دارم چهارساله بی وقفه پودر چاقی گلکسی فت استفاده میکنه 🙂🙂عوارضشم این بود یه مدت سی درصد موهاش ریخت و معدشو شستشو دادند تا یه ماه هرچی میخورد استفراق میکرد بعد شست وشو خوب شد الان موهاش خوب شده معده دردشم خوب شده الان بازم بیشتر میخوره اینقد چاق شده حد نداره میگه بدون چاقی افسردگی میگرم چربی کبدشم گرید یک بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
شکمش پاهاش و دستاش پر از خط های بزرگ شده ولی باز میخوره الان تازه عقد کرده بیشتر میخوره یعنی عوارض ن ...

چطور عوارض نداره 

خدا نکنه ولی استخوناش پوک میشه کارش به تعویض مفصل و اینا میرسه

چطور عوارض نداره خدا نکنه ولی استخوناش پوک میشه کارش به تعویض مفصل و اینا میرسه

اخه این چهارساله بی وفقه میخوره حتی وقتی استفراق میکرد بازم میخورد غذاهم نمیخورد ولی پودرو میخورد 

اخه این چهارساله بی وفقه میخوره حتی وقتی استفراق میکرد بازم میخورد غذاهم نمیخورد ولی پودرو میخورد

دیگه چیزی که ضرر داره مشخصه حالا دیر یا زود

عوارضش چیا بود واسه شما ؟ خواهر شوهرمه

جوش و استخوانی پام صدا میداد هر وق میخوردم حس میکنم کمبود کلسیم گرفته بودم نخور اگ میخای بخوری بدن همه مثل هم نیست من ی سال خوردم عوارض خطرناکی نداشت واسم ولی یکی میشناسم ۱۵ روز خورد فقط استخون پاش سیاه شد 

2810