2777
2789
عنوان

طلافروش دزد

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 80 پست

تو خرید طلا باید دقت کنید فقط اجرت هم نیست دو تا چیز دیگه هم اضافه میشه بهش سود فروشندگی + مالیات

معمولا مالیات بین 8 تا 9 درصده که موقع فروش به مشتری گرفته میشه

سود فروشنده معمولا 5 الی 10 درصده 

اجرت هم که خدا میدونه از 5 درصد ( برای طلای دست دوم ) مینویسند تا 35% برای طلای نو 

-

گرم خالص طلای بکار رفته را با قیمت روز مقایسه کن 

مثلا اگر دو گرم طلای 24 عیار هست میشه حدود 10 میلیون تومن و باقیش میشه اجرت و سود و مالیات

-

اگر شما اتحادیه هم بری دستت به چیزی نمیرسه چون مغازه دار میاد میگه اجرت این طلا یا سود این طلا بالاست چون زیباست ... موقع خرید باید هوش و حواستو جمع میکردی

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذشت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بهترین راه اینه محاسبه شو بلد باشی و قبل از خرید خودت حساب کنی اگر بالا بود نخری چقدر بده که آ ...

از ده تا طلا فروش رفتم فقط یکیشو تاحدودی محاسبه اش درست بود همشون میخوان زرنگی کنن   خودش گفت نگینش ۲۰۰سوت من چ میدونستم حالا فهمیدم ۲ گرم نه ۲۰۰سوت

بدون اجرت دست دوم

طلای بدون اجرت نداریم 

از خودت سوال نکردی این مغازه دار صبح تا شب اینجاست پول اجاره مغازه پول برق پول فلان پول مالیات ...حالا اینا به کنار یعنی طرف هیچ سودی برنمیداره و آب میخوره ؟    طلای بدون اجرت چه صیغه ایه دیگه 

همین حرفا رو باور میکنید که تا دسته جا میکنن دیگه

خوندم.پی دی اف با گوشی بلد نیستم‌.شنود توی گوشی باید گوش بدی بزنید مستند صوتی شنود

خداییش بابت اعصاب خوردی که با دیدن پیام تکراریت برا این همه آدم ایجاد میکنی،مدیون میشی

او در بر و ایام به کام است...
ببین تو فاکتور نوشته ۲۰۰سوت سنگ ازش کسر شده ولی دروغ گفته ۲گرم سنگ

مینویسند طلای خالص به کار رفته مثلا 2 گرم دیگه نمینویسند سنگ فلان ...سنگ رو هم بنویسند اختیاریه البته سنگ قیمتی باشه قطعا مینویسند

طلای بدون اجرت نداریم از خودت سوال نکردی این مغازه دار صبح تا شب اینجاست پول اجاره مغازه پول برق پول ...

من خودم هزار بار بدون اجرت خریدم چرا نداریم 

یه گوشواره دونیم گرمی خریدم فقط ۴۰۰تومن سود گرفت روش 

یه دستبند ۳ونیم گرمی خریدم ۸۰۰گرفت اجرت 

چرا نداریم ؛

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
طلای بدون اجرت نداریم از خودت سوال نکردی این مغازه دار صبح تا شب اینجاست پول اجاره مغازه پول برق پول ...

اجرت نمیگیره ولی سود میگیره خودش خیلی بابت ۲۰گرم ۱۶میلیون سود گرفته کمه اجرت هم نداشت

۲گرم سنگ داره معلوم نمیشد ۲گرم ۸تومان پولش گفت ۲۰۰سوت سنگ من چ میدونستم

پدرشو دربیار بی شرف حروم خور ولی اینا که بدون اجرت طلا میدن انگار ریگی به کفششون هست حالا نه همه ولی طلای نگین داره نباید بخری

من خودم هزار بار بدون اجرت خریدم چرا نداریم یه گوشواره دونیم گرمی خریدم فقط ۴۰۰تومن سود گرفت روش یه ...

طلای بدون اجرت نداریم حالا بیا با این بحث کن 

داری با کسی صحبت میکنی که عمرش در این کار رفته 

اونجا هم حساب شده تو خبر نداری فاکتوراشو رو کن حساب کنیم اگر اجرت صفر بود من حاضرم یه گرم طلا بهت هدیه بدم   

از قشر طلا فروش و املاکی خیر ندیدم هیچ کس هم کارشون نداره تا بتونن کلاه سر ملت می ذارن

آخ املاکی نگو که یه کلاهی سرمون گذاشتن نامردا

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

2810