2777
2789
عنوان

ایا این رفتار مناسبه

56 بازدید | 7 پست

من کلن یه جاری دارم که یه پسر داره.شوهرم که از سرکار میاد این بچه که سه سالشه میاد داخل راه رو که شوهرم ببینتش..شوهرم بچه خیلی دوست داره..الان جاریم گفته به برادرشوهرم بچه را نیاره دم در..اخه محبت که خوبه..شوهرم محبت داره به همه بچه ها..از دیشب اعصابم خرده

کنیز فاطمه ام....

چرا خودت بچه نمیاری؟

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم‌ تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر شوهرامم رفتن بچشو ببینن در روشون باز نکرده..

احتمالا سیم هاش قاطی کرده دور و ورش نچرخید خودش درست میشه، توجه بیش از اندازه به بعضیا خوب نیست، متعادل باشید

انگار آپولو هوا کرده یکی زاییده.

احتمالا سیم هاش قاطی کرده دور و ورش نچرخید خودش درست میشه، توجه بیش از اندازه به بعضیا خوب نیست، متع ...

اره والا...من کاری باهاش ندارم..ولی شوهرم ناراحته..میگه مگه غیر محبت در حق بچش چیکار کردم...دیگه محلش نمیذاریم..شوهرم خیلی مهربونه..همه بچه ها را دوست داره.دسا خودش نیست

کنیز فاطمه ام....
تا ته تو قسط،وبدهیم انشالله همین امسال اقدام میکنیم

انشالله

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم‌ تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍