2777
2789
عنوان

جاریم با یه مرد دیگه رابطه داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2213 بازدید | 101 پست

بعد میگن چرا زنها نباید قاضی بشن یا شهادت یه نفره بدن یا چرا میگن احساسات زن از عقلش جلوتره

خوب بیا نمونه اش کامنتای این تاپیک

وقتی یه زن خیانت کرده همونقدر باید توبیخ بشه که وقتی یکی تاپیک میزنه و میگه که شوهرش خیانت کرده

چرا به صحرای کربلا میزنین پس ، ادم اگه میخواد حرفش رو زبونا نیفته باید حواسش باشه خیانت که تصادف نیست یهو پیش بیاد 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به خودم ایمان دارم

خواهرانه میگم هیچوقت اینطوری نگو

من کسایی رو دیدم که همیشه بقیه رو به خاطر گناه هاشون مذمت میکردن

متاسفانه فرزندانشون گرفتار شدن

درک میکنم شما هم ناخواسته به دلیل همسایه بودن در جریان قرار گرفتی ولی کلا نه مغرور باش نه کسی رو شماتت کن.

انشالله همه عاقبت به خیر بشیم 🙏🏻

برای برادرشوهرت و خانومش هم دعا کن زندگیشون درست شه .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
خب دیگه چیزی به اسمش نباید بذاره بمونه‌‌ . نمیخوام اینو بگم اما باید نگهش داره تو خونه یکم اذیتش کنه ...

اموال اگه چندماه قبل ازجدایی منتقلشن دلیل بر دور زدن قانون هستش و مجازات داره

خیانت کرده خدا بخشش اگرم مجازاتی هست خدا خودش مبین و قادره شوهرش کی باشه بخواد مجازات کنه و زجر بده

جای این حرفا ازخدا بخوایم زندگیشون دوباره درستشه 

واسطع بشین تاجایی میشه دوباره برگردن بهم زندگیشون از نو بسازن 

شماهم تاجایی میشه این جریانو بین اقوامتون بازگو نکن خدا ستار العیوبه و دنیاهم گرده خدایی نکرده ممکنه برای هرکدوم ازماها اتفاق بیوفته 

خدا لعنتش کنه خیانتکارو، ولی اره تعلق میگیره اما به این راحتیا نیست بابت سکه اول به دادگاه فک کنم یه مبلغی بپردازه بعدش زن و مرد میرن دادگاه به مرد میگن چقد میتونی سکه بدی احتمالا سالی یه سکه باید بده

بعد میگن چرا زنها نباید قاضی بشن یا شهادت یه نفره بدن یا چرا میگن احساسات زن از عقلش جلوترهخوب بیا ن ...

چه ربطی داره. سوال پرسیده جواب دادن. مهریه حتی اگه با کس دیگه ای ببیننشون برای زن تعلق میگیره. حالا شما حکمت غیر ازینه یه چیز دیگست. قانون و حکم خودتونه. از خودمون نمیگیم که

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
جانبداری شما رو از یک زن خیانتکار نمیفهمم

چون تمام ذهنتون درگیر همین خیانته

از بعدش سر درنمیارید و متوجه نمیشید مرد به عنوان پدر و ستون خانواده نباید فقط جلوی دماغشو ببینه

یکم بیشتر فکر کن

به دختری که موقع ازدواجشه یا پسری که موقع ازدواجشه

و فامیل های نامحرم و غیر مطمئنی مثل این استارتر که به خانواده های عراس و داماد اینده جا میزنن مادر اینا خیانتکار و هرزه بوده

و شرمندگیش فقط برای بچه ها و اون مرد نادان و بی فکر میمونه

حالا فهمیدی؟

سوال تاپیک من چی بود مگه گفتم راجب کار جاریم نظر بدید

کلا نباید تاپیک بزنی درموردش سرت تو زندگی خودت باشه 

اونم چوب خیانتشو میخوره صد در صد .... 

تا الان ۳ .۴ تا تاپیک درموردش زدی شایدم در آینده چنتای دیگه هم بزنی 

ول کن دیگه