2777
2789
عنوان

نظرتون ب این استایل بیایین

166 بازدید | 10 پست

کاپشن تا بالای زانو شلوار دمپا مشکی کاپشنم صورتی گلبهی با شال مشکی با پوتین

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫

بذار منم تاپیکم درمورد استایله خانمای خوش پوش کمکم کنید

لطفا زیر ۲۲ سال ریپ نزنید. خواستم بگم: خوشگل تو این سایت پیدا میشه، خوشتیپ تو این سایت پیدا میشه، تحصیلکرده، پولدار، هنرمند، موفق، خوشبخت، مهاجر، حتی کسی که شوهرش عاشقشه و بهش خیانت نکرده هم پیدا میشه، پس اگر به هر علتی یک یا همه این موارد (متاسفانه) در زندگی شما و اطرافیانتون وجود نداره، دلیل نمیشه با حسادت و توهین وجود چنین افرادی رو بین کاربران سایت غیرممکن بدونید. لطفا تحمل شنیدن حس خوب و خوشبختی دیگران به هردلیلی(زیبایی، تحصیلات، ازدواج، پول و…) رو داشته باشید و فقط دیدن و شنیدن بدبختی و ناراحتی افراد براتون قابل باور نباشه با تشکر. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار منم تاپیکم درمورد استایله خانمای خوش پوش کمکم کنید

حتما گلم

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫
پوتین نه کفش اسپورت

عه؟ ی کتونی سفید دارم اون خوبه اسپرتم هس

خوبهزیادی زمستونیه برا الان زوده

اینجا زیادی سرده فردام بارونه

شلوار چسبون اسپرت به پوتین میاد 

ولی دمپا و پوتین اصلا

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
شلوار چسبون اسپرت به پوتین میاد ولی دمپا و پوتین اصلا

پس پوتین نمیپوشم کتونی خوبه؟

پس پوتین نمیپوشم کتونی خوبه؟

من دمپا نمیپسندم ولی بپوس اگه دیدی خوبه پس تکمیله

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
من دمپا نمیپسندم ولی بپوس اگه دیدی خوبه پس تکمیله

قربونت