2777
2789
عنوان

کودک دوزبانه

60 بازدید | 4 پست

سلام دوستان  من دو تا پسر دارم که با پسر اولم از 4 سالگی و با پسر دوم از بدو تولد به روش خودم انگلیسی کار کردم نتیجه اینکه پسر بزرگم الان 15 سالشه و خیلی خوب می‌تونه ترجمه کنه و پسر کوچیکم 5 سال و نیمش هست و خیلی راحت به انگلیسی صحبت می‌کنه و حتی می‌تونه جملات کوتاه زبان انگلیسی رو بخونه و حتی بعضی از کلمات رو بنویسه ولی الان بزرگترین دغدغه ای که دارم به خاطر کلاس اول پسر دوم هست چون به هیچ عنوان علاقه ای به کتاب هاو قصه های فارسی نشون نمی ده و میترسم از اینکه کلاس اولش با مشکل مواجه بشم اگر کسی نظری داره ممنون میشم راهنمایی کنید

گلم بهتره با مشاور کار بلد صحبت کنید تا خدانکرده پسرتون دچار مشکل نشه.

مرسی عزیزم اینکار رو که حتما انجام میدم ولی می خواستم از تجربیات دوستان هم استفاده کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم اینکار رو که حتما انجام میدم ولی می خواستم از تجربیات دوستان هم استفاده کنم

فدات بشم کار خوبی میکنی شرمنده من نمیتونم کمکی کنم راستش اطلاعاتی ندارم در این مورد

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون