2777
2789
عنوان

سلام دوستان

49 بازدید | 17 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر یه سوال من امسال سال اول تدریسم هست دبیر ادبیات هستم اما همه بچه ها میخواستن بهشون نکات دستوری بدم اونم  از متن درس اینجا کسی دبیر ادبیات هست یا جزوه آیی چیزی داره در زمینه نکات دستوری متن 

سلام موفق باشی 

میتونی کتاب تهیه کنی من اسم چند تا کتاب میدونم سه سال پیش کنکور دادم خیلی خوب بود حتی ازش تو امتحان نهایی اومده بود

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون میشم بهم اسم کتاب و بگید

ارایه نشر الگو،لغت و املا نشر الگو،قرابت هامون سه جلدی،دستور +نشردریافت+مبتکران

اینا برای فارسی خیلی خوبن سه سال پیش کانون معرفی کرد

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»

چند سالتون بود شرکت کردید قبلش دانشگاه می‌رفتید مدرک داشتید میشه بیشتر بگید چون منم می‌خوام همنیکارو ...

25سالم هست بله لیسانس گرفتم از دانشگاه خوارزمی زبان و ادبیات فارسی خوندم سال 1401لیسانس گرفتم پارسال شرکت کردم که اصلا قبول نشدم مرحله اول و دیگه امسال شرکت کردم قبول شدم خدا و شکر از مهر سر کلاسم و درگیر مدرسه و دانش آموزان خدا و شکر 

چند سال و چقدر برای آزمون خوندید آسون بود یا راحت

من از پارسال یعنی مهر 1402خوندم برای آزمون اردیبهشت 1403   ازمون بود کلا منابع و خود آموزش و پرورش اعلام می‌کنه عموما و باید بخونین .

من از پارسال یعنی مهر 1402خوندم برای آزمون اردیبهشت 1403 ازمون بود کلا منابع و خود آموزش و پرورش ا ...

من رشته حقوق میخونم لیسانس بگیرم میتونم آزمون استخدامی بدم معلم بشم؟ بخاطر این میگم چون شما تو دانشگاه هم ادبیات خوندید و الان معلم ادبیات شدید

من رشته حقوق میخونم لیسانس بگیرم میتونم آزمون استخدامی بدم معلم بشم؟ بخاطر این میگم چون شما تو دانشگ ...

حقوق جزء رشته های هست که الان پذیرش دارند برای معلمی شنا میتونی برای آزمون آموزگاری شرکت کنی 

2810