2777
2789
والااا دختره 31سالشه تنها هدفش آسیب رسوندن به بقیس من بیست سالمه به هرحال ازدواج میکنم بچه دار میشم ...

شک نکن کسی که به دیگران آسیب میزنه از همون نوع آسیب درونش پره ...

انقدر رنجیده که این رنج رو به دیگران منتقل میکنه تا احساسش رو با بقیه هم سطح کنه و آدم خوشحال تری باشه

که نیست...

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

من پارسال واسه سال تحصیلیم یکی از بچه ها خیلی اذیتم میکرد به قدری سر والیبال پز میداد و منو مسخره میکرد و کلا حرصمو در میاورد که من یمدت کلا افسرده شده بودم و صورتم شده بود جوش حالا سر یه سری مسائل دیگم که باهاش داشتم

امسال براس سال جدید خیلی استرسشو داشتم که دوباره مثله پارسال بشه

ولی اومد مدرسه و دیدم دستس شکسته

تو همین چند روزم فهمیدم دستش به قدری کتفش نابود شده که دیگه حتی سر نوشتن و غذا خوردنشم ممکنه مشکل پیش بیاد با والیبالش که دیگه خدافظظظطط

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شک نکن کسی که به دیگران آسیب میزنه از همون نوع آسیب درونش پره ...انقدر رنجیده که این رنج رو به دیگرا ...

من هیچوقت مسخره کسی نکردم ولی الان هرچی دارم میبینم اسیب واقعی رو به خودش میزنه من که یسال دو سال افسرده بودم ولی الان زندگیم رواله دانشگامو میرم خاستگارامو دارم درسمو میخونم زبان میخونم ولی اون گند زد به زندگی خودش پسره ولش کرد خوبش شد که شبا که گریه نکردم بخاطر کاراش

من هیچوقت مسخره کسی نکردم ولی الان هرچی دارم میبینم اسیب واقعی رو به خودش میزنه من که یسال دو سال اف ...

انقدر واسش اتفاق میوفته که درسشو یاد بگیره .

دلسوزی و کمک تو اونو به جایی نمیرسونه

چنین آدمایی باید احساسات و روحشون به مرز له شدن برسه تا به خودشون بیان

به خودشون هم نیان میزنن جاده خاکی و به آسیب زدن به دیگران ، اعتیاد ، تنوع طلبی و... رو میارن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
منممم دلم میخواست بکشمش

نزدیک چند سال والیبال کار کرده بود بعد کارشم خوب بود نه اینکه بد باشه ولی مثلا هیلی چیزی نبود بگی زهرا گونش عه

بعد ما هندبال میرفتیم

تازه کار بودیم چون شهرمون کوچیکه در حد ۶ ۷ ماه اومد و جمع شد کلی باز با اون حال پیشرفت خوبی داشت

حالا سر همون انقد والیبالشو نیکرد تو چشم ما میگفت شما اسکلین و بدم میاد از هندبال و شما هیجی ندارین ما خوبیم

انقدر واسش اتفاق میوفته که درسشو یاد بگیره .دلسوزی و کمک تو اونو به جایی نمیرسونهچنین آدمایی باید اح ...

در حق من بدی کرد من اونو مث یه ادممم بزرگ میدیدم ازش

کمک میخواستم ولی اون بخاطر یه پسر چه کارا که نکرد متاسفم واسش ایشالله بیشتر از اینا سرش بیاد غلط بکنه زندگی کسیو خراب کنه