2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب تعریف کن چیشد ؟

تاپیکای قبلمو اگه بخونین متوجه میشین نامزد سابق داشتم و دختر عموم با اون وارد رابطه شد و باعث شد جدا بشم و با دیدن گریه هام پوزخند میزد با همدیگه به بهونه کار و اینا رفته بودن شهر دیگه پسره که نامزد سابقم میشه ولش میکنه برمیگرده 

ما در جایگاهی نیستیم ک بتونیم تشخیص بدیم ظالم کیه، مظلوم کی..

گاهی اونی ک خودشو مظلوم و زخم خورده نشون میده، با کاراش و رفتاراش، کاری گرده ک بهش ظلم بشه، بعد نشسته منتظر کارما و هی خودش روز ب روز بیچاره تر میشه، بعد میگه خدا وجود نداره، کارما وجود نداره، ظالما خوش شانس ترن و...

شک نکن خدا نیک هست و طرفدار نیکی🤗❤🤲🏻

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

همین که حال دلشون با خودشون خوب نیست کارمائه

همین که انقدر خودشونو نمیشناسن که به منِ هم نوعش ضرر میزنه خودش کارمائه 

همین که خوشحال بودنشون وابسته به اینه که الان پشت کی رو خالی کنن و با کی اوکی بشن خودش کارمائه

حال بدی یعنی نابودی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
بله ولی چه فایده باز به کارشون ادامه میدن حالیشون نمیشه از کجا خوردن

ارهه ولی خب زندگی خودشونه که حروم میشه به ما که شاید اسیب جزئی بزنن ولی زندگی خودشونو نابود میکنن

همین که حال دلشون با خودشون خوب نیست کارمائههمین که انقدر خودشونو نمیشناسن که به منِ هم نوعش ضرر میز ...

والااا دختره 31سالشه تنها هدفش آسیب رسوندن به بقیس من بیست سالمه به هرحال ازدواج میکنم بچه دار میشم شوهر و مورد خوب برا من زیاده من نمیخوام مسخره سنش بکنم ولی خودش داره این بلارو سر خودش میاره با این کاراش