2777
2789
عنوان

روروئک بگیرم یا وقتش نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 27 پست
اتفاقا میگن ضرر داره کشورهای دیگه ممنوعه خوشحال شدم سوار نشد

دکتر گفت گاهی باشه عیب نداره. الان که خودش وای میسته. چه روروئک باشه چه نباشه. ضررش بیشتر برای اوناییکه بچه هنوز وای نمیسته میزارنش. 

توام مادری خواهری مادرشوهری پرستاری هیچکسو نداری؟

مادرم روستاست اما خب توی بارداری و بعد از زایمان تا چهار ماه بعدش کمک بود نمیتونه دیگه خودشون کار دارن 

مادرشوهرمم زیاد اهل کمک نیست منم بی خیالشون شدم

گفتم خدایا خودت کمک کن من از پسشون بر بیام از اون موقع هم کمک های خدا رو تو زندگیم واقعا حس میکنم چون صبر و حوصله رو میده به همه مادرا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرم روستاست اما خب توی بارداری و بعد از زایمان تا چهار ماه بعدش کمک بود نمیتونه دیگه خودشون کار دا ...

چه خوب عزیزم. خدا پشت و پناهت. من حتی روز زایمانم تنها بودم. سزارین شدم اومدم خونه تنها بودم. خدا سر کسی نیاره خیلی سختی کشیدم. دردش زخمی که بهم خورد هنوز باهامه

دختر منم سوار نشد ولی خواستی بگیری از این محکما که جک یا ترمز دارن بگیر اون سبکا سریع برمیگرده خطرنا ...

ممنونم عزیزم یه مدل دلیجان دیدم ۱۵۰۰. نمیدونم اون خوب حساب میشه یا نه

ای خدااااا عزیزم درکت میکنم سخته شوهرت چی کمک میده؟

شوهرم تا یک هفته بود. ولی خب بچه اولمون بود هیچکدوم بچه داری بلد نبودیم. منم حال روحیم به شدت خراب بود. چون از وقتی سه ماهه باردار بودم مادرم افتاد در بستر بیماری. دیگه پسرم ۴۰ روزش بود مادرم فوت کرد. خیلی روزای سختی بود از شیرینی بارداری و شیرینی دنیا اومدن بچم چیزی نفهمیدم. همش غم و اشک بود. الانم شوهرم تا عصر سرکاره عصرم تا شب میره دانشگاه. باز من و پسرم همش تنهاییم. کل مسوولیت خونه خرید کارای اداری پخت و پز نظافت حتی دکتر بچه با خودمه. چون شوهرم از ۵ صبح میره خیلی خسته میشه. 

ای خدااااا عزیزم درکت میکنم سخته شوهرت چی کمک میده؟

تازه دو تا برادر مجرد دارم که بعد مادرم سعی میکنم هوای اونا هم داشته باشن. از ماه بعدم مرخصی زایمانم تموم میشه نمیدونم بچمو بزارم مهد برگردم یا نه

بسلامتی شاغل هستی

آره عزیزم مرخصی زایمانم خیلی وقته تموم شده مرخصی بدون حقوق گرفتم. اما الان دیگه یا باید برگردم یا باید استعفا بدم. نمیدونم چه کنم. بچمو بزارم مهد سرکارم یا نه؟