2777
2789
عنوان

روروئک بگیرم یا وقتش نشده

158 بازدید | 27 پست

پسرم هشت ماه و ده روزشه مبل یا بالش یا پای منو میگیره سرپا می ایسته. فک  میکنم دیگه وقتشه روروئک بخرم. نظرتون چیه؟

دلیل اینکه میخوام روروئک بگیرم اینه که خیلی پرتحرک و شیطونه و همه جا دنبالم میاد. میخوام وقت آشپزی یا وقتی دسشوییم بزارمش تو روروئک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خداااااا عزیزم‌دوقلو های منم‌۹ ماهشونه من فقط موقع غذاخوردنشون میذارمشون یا به قول خودت تا برم سرویسی جایی و برگردم زیاد نذار به لگن و پاهاشون فشار میاد در حد ۱۵ دقیقه در روز کافیه بنظرم

روروئک چیز خوبی نیست مخصوصا برای پسر بچه ،به ستون فقرات هک خیلی آسیب میزنه ...

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
ای خداااااا عزیزم‌دوقلو های منم‌۹ ماهشونه من فقط موقع غذاخوردنشون میذارمشون یا به قول خودت تا برم سر ...

زیاد نه. ولی بخدا با اینکه یه دونس امانمو بریده. چون من تنهام حتی ۵ دقیقه هم کمک ندارم

زیاد نه. ولی بخدا با اینکه یه دونس امانمو بریده. چون من تنهام حتی ۵ دقیقه هم کمک ندارم

منم تنهام دوقلو که سخت تره یکیشونم پسره فضول و سر به هوا خخخخخ 

اما خدا کمک میکنه آره براش بگیر بذار روزی ۱۰ دقیقه بازی کنه

2810