2777
2789
عنوان

دوقلو داری یعنی از بین رفتن روتین زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مجبورم

میفهمم واقعا سخته اما کالسکه دوتایی اگه میتونی بخر حتی اگه خوابه دوتاشونو باهم ببر خدایینکرده اتش سوزی بشه یا هرچی نمیشه جلوشو گرفت 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
میگذره ان شاء الله غصه نخور...مستمری شونو ماهانه میگیری ؟کمک خرجت میشه اگر بگیری البته خودم سالها ب ...

نه عزیزم مستمری چی 

بخدا همه چی شون روی دوش خودمونه،یه قطره آد که قبلا خانه بهداشت میداد هم دیگه نمیدن 

میفهمم واقعا سخته اما کالسکه دوتایی اگه میتونی بخر حتی اگه خوابه دوتاشونو باهم ببر خدایینکرده اتش سو ...

دارم کالسکه دوقلویی،ولی تا بخوام کالسکه رو باز کنم بچه ها رو بزارم داخلش کلی زمان میبره 

کالسکه دوقلویی سنگینه ،سخته جابجایی اش 

بعد فکر کن صبح بچه ها خوابن نمیشه که خواب آلو آماده کنم ببرمشون

نه عزیزم مستمری چی بخدا همه چی شون روی دوش خودمونه،یه قطره آد که قبلا خانه بهداشت میداد هم دیگه نمید ...

دهک چند هستید؟

دهک زیر7 باشی تعلق میگیره از بهتزیستی برای دوقلوها تا 6سالگی مستمری میدن ماهانه

ب ما 2ونیم میدن به شما فکرکنم بیشترم بدن نسبت به سن کودک فرق میکنه مبلغ هاشون ... برو بهزیستی شهرتون.

کدوم شهری؟اگر همشهری بودیم راهنماییت کنم کجا بری

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
دهک چند هستید؟دهک زیر7 باشی تعلق میگیره از بهتزیستی برای دوقلوها تا 6سالگی مستمری میدن ماهانهب ما 2و ...

قربون محبتت،ما تهران هستیم،نمیدونم دهک چند هستیم اصلا 

اگه کمک هزینه بدن که خیلی خوبه

قربون محبتت،ما تهران هستیم،نمیدونم دهک چند هستیم اصلا اگه کمک هزینه بدن که خیلی خوبه

اگر دوست داشتی درخواست دوستی بده راهنماییت کنم کجا بری و ...

دعام کن اگر مستمری دوقلوهاتو گرفتی ...

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
صدالبتهخدا رو شکر میکنم ولی توان منم خیلی کم شده

انشالله خدا بهت توان بده این روزا میگذره خاطرات خوبیو کنار هم رقم میزنین

تازه وارد نیستم چهار بار تعلیق شدم        معنی اسم پروفایلم دانه برفیه     این👈 🌷ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

2810